Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Gigi Becali anunță primul titular al FCSB-ului pentru jocul cu Farul. Ce a observat în noaptea de Înviere

gigi-becali-l-a-laudat-pe-alexandru-stoian.jpg

FCSB a învins Oțelul cu 4-0 în etapa 4 din play-out, iar Gigi Becali a tras primele concluzii după meci. Cine este fotbalistul remarcat de patronul bucureștenilor, care va fi introdus de acum în echipa de start.

FCSB a obținut o victorie mare pe teren propriu în etapa cu numărul 4 din play-out-ul SuperLigii, învingând Oțelul cu scorul de 4-0. Gigi Becali (67 de ani) a intrat în direct după meci și și-a spus primele impresii. Cine este jucătorul pe care l-a lăudat și despre care a spus că va întra în primul „11”. Vezi pe Fanatik.ro toate detaliile.

Gigi Becali a dat cărțile pe față după FCSB – Oțelul 4-0. „Nu poate să fie relevant!”

Seara zilei de sâmbătă, 11 aprilie, a venit cu un rezultat important pentru FCSB, care a învins Oțelul cu 4-0 pe Arena Națională sub privirile a doar 4.039 de spectatori. Gigi Becali a intrat în direct imediat după finalul partidei și a luat la puricat prestațiile fotbaliștilor săi. Latifundiarul din Pipera nu a avut prea multe de spus, subliniind faptul că adversara a fost de nivelul unei divizionare secunde și nu a prezentat niciun pericol.

„Dacă e să o luăm așa… ce a făcut Chiricheș? Voi vedeți altfel fotbalul, eu îl văd altfel. Voi dacă vedeți 4-0, mamă, să vezi ce fotbal. Eu nu sunt așa. Poate eu nu mă pricep la fotbal, poate nu e în regulă cum văd fotbalul, dar eu tot așa îl văd, cum l-am văzut și cum îmi place. Mă refer la agresivitatea și la recuperarea mingii, la mijlocași. Olaru, Tănase mi-au plăcut, dar meciul ăsta nu poate să fie relevant pentru că am întâlnit o echipă de divizia B, niște jaloane. De-asta spun, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Dublată de munca lui Rădoi, disciplina pe care a adus-o, a făcut să fie scorul ăsta”,

SURSA

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate