LapTe PraF Postat Aprilie 7 Postat Aprilie 7 Prenume » Stefan Laurentiu Vârsta » 26 Locația » Braila , actual in Germania Ocupație » Excavatorist la fibra optica [internet] Hobby-uri și pasiuni » Jocuri pe telefon, plimbat excesiv cu masina !! Modalitate de contact » forum sau STEAM De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Stiu acest forum de cativa ani de la un prieten ce juca pe unul din servere-le afiliate ! O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » 10++ Alte detalii » Am un istoric ok in trecutul meu [mai exact undeva la 7-8 ani in urma] cand administram atat un server cat si un forum! Intradevar nu mai am aceiasi experienta dar pe viitor imi propun sa am putin mai multa activitate si sa revin poate chiar si cu o cerere de grad aici pe forum !! 2
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 8 Administrator Postat Aprilie 8 Bine ai venit alături de LEAGUECS ROMÂNIA! 1
Rusu Radu Postat Aprilie 8 Postat Aprilie 8 ★ ★ ★ ★ ★ Salut Ștefan, Bine ai venit pe LeagueCs.Ro! Îți dorim multă activitate și distracție alături de noi! ★ ★ ★ ★ ★ 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Aprilie 13 Administrator Postat Aprilie 13 Bine ai venit alături de noi! Locked.
Postări Recomandate