N3rv Postat Martie 29 Postat Martie 29 (editat) [1]. Nume: Alex [2]. Nick server: N3rv [3]. Varsta: 17 [4]. LeveL: 24 [5]. Gradul actual: Administrator [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://thegamestracker.com/server/server-hostat-de-hostsrcio-8567/player/N3rv [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade?: Acces la mai multe comenzi Editat Aprilie 14 de zuky
SoLuTioNs Postat Martie 30 Postat Martie 30 as fi spus PRO dar inca nu ai cele 6 saptamani de cand ti-a fost a cceptata ultima cerere (lipsesc 2 zile) PS: daca nu se iau in calcul aceste 2 zile raspunsul meu e Pro 1
N3rv Postat Martie 30 Autor Postat Martie 30 eu am calculat 16 februarie-16 martie 1 luna si inca 14 zile pe 30 martie , scz pt alea 2 zile , n am calculat cum trb
bursucX Postat Martie 30 Postat Martie 30 Pro, isi face treaba bine si sunt fix 6 saptamani nu ti face grij. 1
FaceToFace78 Postat Martie 30 Postat Martie 30 Contra. Nu am nimic personal cu tine , dar lipsesc doua zile . Si activitatea ta pe server cel putin in ultima saptamana a fost foarte slaba . In rest am vazut ca esti mai mult prezent la event decat sa iti faci datoria in timpul saptamani. 1
5tefaN Postat Martie 30 Postat Martie 30 Nu am decat sa iti ofer un PRO! Chiar daca activitatea ta este putin mai slaba in ultima vreme, de fiecare data cand intrii iti faci treaba cu excelenta! Bafta iti doresc !
zuky Postat Martie 30 Postat Martie 30 (editat) On 30/03/2026 at 00:15, N3rv said: [1]. Nume: Alex [2]. Nick server: N3rv [3]. Varsta: 17 [4]. LeveL: 24 [5]. Gradul actual: Administrator [6]. Ore jucate [Apasa aici]: https://thegamestracker.com/server/server-hostat-de-hostsrcio-8567/player/N3rv [7]. Link de la ultima cerere: [8]. De ce doresti upgrade?: Acces la mai multe comenzi PRO!ai caclucat bine de pe 16 pana pe 16 este o 1 luna +14 zile pana pe 30,6 saptamani,tot ok.iti faci treaba aproape bine,meriti sansa sa fiu contrazis in viitor!bafta p.s ei cred ca daca luna a avut 28 de zile se scad cele 2 zile de care spun mai sus... Editat Martie 30 de zuky 1
pere Postat Martie 31 Postat Martie 31 PRO! Iti faci treaba. Also doller stop replying in these topics please, since you're not a staff member your answer is completly not being considered. 1 1
Eddwarddo Postat Aprilie 1 Postat Aprilie 1 Pro, esti admin bun. Si eu personal n-am nicio problema cu activitatea ta, fiecare avem scoala, munca, de invatat, de stat cu familia, cu prietenii etc
Postări Recomandate