Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume reclamant: exs

Nume admin reclamat: zuky

Motiv: amenintari cu slay pentru ca abuzez de strafeuri, e prima data cand cineva imi zice mie asta si pe langa asta sunt 1000 de playeri care fac strafeuri si nu am vazut sa le zica nimeni nimic, daca nu ma credeti stati spec  / gag dat pentru ca i am zis unui jucator taci cand el ma facea codat si ca am no recoil si i am zis lui FaceToFace daca vrea wg si el se tot baga in seama 

Durata Ban (Daca este cazul): 

Dovada(video/poza/demo):https://imgur.com/a/sKG38Mz

Postat (editat)

1.ti-am spus sa nu mai faci strafe abuse,adica poti face dar in limita bunului simt si ca poti face dar nu sa fugi de zm,se vede pe ss ca iti zic ca te-am alergat sa vad daca o faci cand esti atacat,posteaza tot nu doar ce vrei tu!

2.gag ti-am dat pentru ca degenerati

3.reclamatia in sine e facuta pentru mine sau pentru face2face ca nu inteleg?

4.am sa iti dau slay cand faci abuz,nu te amenint doar te anunt sa stii!

5. ca sa nu mai ai neplaceri in privinta a ceea ce am scris si a deciziilor mele citeste regulamentul!

salut

Editat de zuky
Postat (editat)

reclamatia e pentru tine facuta, gaguri si mie si lui pentru ca i am zis sa taca, cand se baga aiurea in discutie.

eu cand sunt zm si atac oricine are lvl peste 20 imi face strafeuri si cred ca stii si tu ca asa este, nu inteleg ce te ai aprins asa la mine 

Editat de exs
  • LCS PREMIUM
Postat

Din cate am inteles s-a lamurit situatia intre voi.
zuky este co-manager, parte din echipa administrativa, reclamatia oricum este nefondata.
T/C

• Mor de râs 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate