TheDude @ LCS Postat Martie 20 Postat Martie 20 Filipe Coelho, reacție categorică după 1-0 cu Dinamo: ”Asta le-am spus jucătorilor” Antrenorul Universității Craiova, Filipe Coelho, a comentat victoria cu Dinamo și a oferit și un mesaj naționalei României, care o va întâlni săptămâna viitoare pe Turcia în barajul pentru calificarea la CM 2026. ”Sunt 3 puncte în faţa unei echipe bune, cu două momente diferite pe parcursul partidei, până şi după eliminare. A fost diferit, dar cred că este un rezultat corect. Nu am oferit şanse deosebite adversarului. (n.r. Cât de greu a fost după eliminare? A fost şi schimbarea portarului la pauză) A fost un lucru pe care l-am pregătit la antrenamente. Câteodată se poate întâmpla aşa ceva. Am încercat să inoculez jucătorilor ideea că putem juca şi în inferioritate numerică. Lucrăm aceste lucruri la antrenamente pentru că sunt parte din fotbal. Bineînţeles că este diferit dacă avem nevoie să înscriem sau nu. Cred că ne-am descurcat foarte bine. Am avut un control, inclusiv emoţional, pe parcursul meciului. SOURCE
Postări Recomandate