Moderators Mr.JohnnySins Postat Martie 12 Moderators Postat Martie 12 David Villa a semnat cu Atletico Madrid: noul membru al Consiliului de Administraţie ''Sunt foarte fericit să mă pot întoarce la club cu noi responsabilităţi, dar cu aceeaşi dorinţă de a continua să ajut Atletico Madrid să fie mai mare sezon după sezon. Clubul a cunoscut o creştere semnificativă de mai mulţi ani şi sper să contribui la succesul nostru continuu. Sunt foarte recunoscător că m-au luat în considerare pentru această poziţie'', a declarat el într-un interviu acordat presei oficiale a clubului. Enrique Cerezo, preşedintele clubului, a spus: ''Aceasta a fost întotdeauna casa ta, David. Suntem încântaţi că ai acceptat această provocare şi sunt convins că, având o vastă experienţă, ne vei ajuta să facem Atletico Madrid şi mai puternic'', a declarat directorul executiv, notează agerpres.ro. Antoine Griezmann a făcut anunțul, după ce a primit oferta de transfer: ”E visul meu” Ofertat de Orlando City, Antoine Griezmann (34 de ani) a luat decizia finală și a refuzat să plece de la Atletico Madrid. Recent, starul francez a primit o propunere tentantă din partea echipei din MLS, campionat în care este binecunoscut că își dorește să joace, însă a decis să spună ”NU”. Imediat după turul din optimile UCL câștigat în fața lui Tottenham, scor 5-2, meci în care a marcat și a oferit o pasă decisivă, Antoine Griezmann a anunțat motivul pentru care a rămas la echipa sa de suflet. Concret, ”Grizou” a dezvăluit că-și dorește să joace cu Atleti din nou în finala Champions League, dar și să câștige finala Cupei Spaniei, acolo unde adversara va fi Real Sociedad. ”Sunt foarte fericit aici și mă bucur foarte mult de tot. Ideea este să ajung în finala Ligii Campionilor și să câștig Cupa Spaniei cu Atletico, ceea ce este visul meu”, a spus Griezmann, citat de Fabrizio Romano. Sursa
Postări Recomandate