Moderators Mr.JohnnySins Postat Martie 12 Moderators Postat Martie 12 Julian Alvarez (26 de ani) a făcut valuri cu interviul său acordat după meciul Atletico Madrid - Tottenham 5-2, din turul optimilor Champions League. După ce a fost desemnat "Omul Meciului" pentru cele două goluri și o pasă decisivă, argentinianul a fost întrebat dacă va mai fi pe Metropolitano și sezonul viitor, în contextul zvonurilor despre un transfer la Barcelona. Diego Simeone i-a luat apărarea lui Julian Alvarez, după interviu După ce presa din Spania a catalogat drept trădare declarația lui Alvarez, care a spus că nu e sigur dacă va mai rămâne, antrenorul său, Diego Simeone, a spus următoarele: "Îl văd foarte fericit, mulțumit, și înscrie și goluri. Dintre toate echipele la care a jucat, la Atletico marchează cel mai mult. Pare entuziasmat să fie aici și se implică la echipă, este incredibil de pozitiv. Acum s-a întors la cea mai bună versiune a lui. Nu e mare diferență între numărul de goluri din sezonul ăsta și cel precedent. Eu sunt mulțumit de el. Sper să rămână la Atletico mulți ani și să construim împreună o echipă mai bună. Pentru asta, e nevoie ca jucătorii importanți să vrea să rămână", a declarat Simeone. Interviul cu care Julian Alvarez a aprins Spania Declarația cu care Alvarez i-a pus pe jar pe unii jurnaliști din Spania, dar și pe unii fani ai lui Atletico, a fost: "Nu știu, nu știu... Poate da, poate nu. Nu se știe niciodată. (n.r. după o pauză de câteva secunde) Îmi puneți o întrebare care mi se va mai pune peste tot. Sunt fericit aici, n-am spus niciodată ceva de rău de clubul ăsta, n-am spus niciodată ceva". Sursa
Postări Recomandate