Moderators Mr.JohnnySins Postat Februarie 26 Moderators Postat Februarie 26 Antrenorul român a răbufnit, ajuns la capătul răbdărilor. Echipa sa, Al-Hilal Omdurman (Sudan), amenință că nu se va prezena la următorul meci de campionat! Bună ziua ți-am dat, belea mi-am căpătat! Iată un proverb românesc, care descrie perfect decizia oficialilor fotbalului din Rwanda, de a accepta Al-Hilal Omdurman, o formație sudaneză, în campionatul lor intern pentru acest sezon. In Sudan, fotbalul fusese oprit până de curând din cauza războiului. Drept urmare, în ultimele două campanii, formațiile fanion din această țară, Al-Hilal Omdurman și Al-Merrikh, au primit aprobarea federației de a juca în alte campionate. Anul trecut, cele două grupări au evoluat în prima ligă din Mauritania, acum s-au înscris în campionatul din Rwanda. Pe care îl și domină, când ne uităm pe clasament. Deși au cele mai puține partide disputate în Rwanda, Al-Hilal Omdurman și Al-Merrikh ocupă primele două poziții. La un moment dat, trupa pregătită de Reghecampf avea nouă victorii succesive în Rwanda! Seria a fost oprită, de curând, de Al-Merrikh. Rwandezii și-au bătut joc de Reghecampf și de echipa sa! De când Al-Hilal Omdurman și-a stabilit cartierul general, la Kigali, în Rwanda, Reghecampf (50 de ani) a fost foarte mulțumit de condiții. De curând însă, laudele sale pentru autoritățile fotbalistice au fost înlocuite de critici. Unele din ce în ce mai dure. Iar apogeul a fost atins acum! Stirea completa aici
Postări Recomandate