Eduard@ONFiRE Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 Nume reclamant: Eduard@ONFiRE Nume admin reclamat: FaceToFace Motiv: abuz slay aiurea si gag 10 minute Durata Ban (Daca este cazul): - Dovada(video/poza/demo): https://imgur.com/a/nwu8ltF
FaceToFace78 Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 (editat) In primul rand te-am avertizat daca dai abilitatea si nu ataci acel player primesti slay scrie si in regulament . Si doi la mana nu ma inveti tu pe mine cum sa adminez si sa mi spui CIOCU MIC . De aceea avem bind-uri facute special pentru anunturi marei cu @g ca sa vedeti mare si tot nu respectati regulamentul. imi pare rau ca te-ai agitat prea tare ca mi-am facut treaba. Editat Februarie 25 de FaceToFace78
Eduard@ONFiRE Postat Februarie 25 Autor Postat Februarie 25 astept poza pentru gag si demo pentru slay, ai gura cam mare.
FaceToFace78 Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 Acum 3 minute, Eduard@ONFiRE a spus: astept poza pentru gag si demo pentru slay, ai gura cam mare. de exemplu ai tupeu sa mi spui pe forum unde o sa vada toti admini "ai gura cam mare" :))) pune si poza cand mi-ai spus CIOCU MIC , ca mie nu imi mai apare sa i fac ss .
Mona Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 Please provide full evidence from start to end ( preferably demo/video ). The screenshot you shared does not provide full conversation, only the part where you get punished. For this reason - it's not enough evidence for action to be taken. 1
N3rv Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 Data viitoare daca mai faci vreo reclamatie ofera o dovada de la inceputul "subiectului" pana la final , din dovada ta denota faptul ca gagul este dat aiurea , din spusele lui FaceToFace gagul este meritat , el incearca sa ajuta si sa explice , sa respecte regulamentul de player cat si de admin , sa va faca sa va corectati comportamentul , atat timp cat el incearca sa va ajute si voi il luati la misto , ii vb in arogante maxime desi toti suntem egali gagul este dat pe merit , la fel si slayul , te a atentionat si tu ai facut incontinuare acelasi lucuru asa ca slayul este meritat Multumesc! 1
Leoxxx Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 This evidence is less, next time demo and share it. And make sure it is right. If ur rising complaint make sure nothing wrong from your side, or it may come under false accusations or your personal thing. Good luck.
Rizzea Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 Salut, cum au spus si colegii mei mai sus, nu ai pus o dovada clara care sa duca la comenzile date. Dupa parerea mea aceasta reclamatie este facuta mai mult din frustrare fata de staff. Nu esti singurul care face reclamatii doar de dragul sa le faca dar fara sa aduca o dovada concreta.
Eduard@ONFiRE Postat Februarie 26 Autor Postat Februarie 26 inca asteptam dovezile din partea lui, demo pt slay si poza pt ce mi ai dat mute 10 minute
Eduard@ONFiRE Postat Februarie 26 Autor Postat Februarie 26 rizea, nu eu trebuie sa pun dovezile, adminul respectiv, eu am facut poza cand mi a dat slay si gag, ce dovezi mai vrei? 1
Mona Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 25 minutes ago, Eduard@ONFiRE said: inca asteptam dovezile din partea lui, demo pt slay si poza pt ce mi ai dat mute 10 minute Rules for making a complaint state: - If you do not have conclusive evidence , the complaint will be closed. You didn't provide what is asking, since YOU are making the complaint, YOU have to provide clear evidence against a staff member, not the other way round!
FaceToFace78 Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 Acum 2 ore, Eduard@ONFiRE a spus: rizea, nu eu trebuie sa pun dovezile, adminul respectiv, eu am facut poza cand mi a dat slay si gag, ce dovezi mai vrei? Tu ai facut reclamatia ,tu vi cu dovezile ! Asta e doar o reclamatie de frustrare din partea ta. Pana sa iau admin am mai vazut asemenea reclamatii asa ca poti sa mai faci inca 100 cat timp incalci regulamentul eu imi fac datoria.
Eduard@ONFiRE Postat Februarie 26 Autor Postat Februarie 26 am pus pozele, acum trebuie sa pui tu dovezile pentru ce mi ai dat gag si slay.
SicraN Postat Februarie 26 Postat Februarie 26 Hai sa o luam de la inceput. In primul rand, pe serverul acesta nu se aplica comenzi din an in Paste, ci cateva zeci doar intr-o singura runda, de aceea administratia a stabilit ca este obligatoriu sa ai dovada doar in cazul ban-urilor. In cazul comenzilor de impact mai mic (slap, slay, kick, etc), este bine sa ai dovezi, dar este optional, pentru ca daca ar trebui sa procuri probe pentru fiecare sanctiune data, timpul de reactie in cazul unei situatii urgente ar creste dramatic si ar influenta gameplay-ul jucatorilor in mod negativ. Acum revenind la speta in cauza, sa inteleg ca ai primit slay pentru ca ai dat abilitate si nu ai atacat, deci asta este un motiv valid si regula in cauza o gasesti la punctul 12 din regulamentul general. Dupa vad ca ai primit si gag in urma discutiilor pe care le-ati avut. @FaceToFace78doar pentru "ciocu mic", nu se da gag. Intr-adevar este lipsa de respect si de educatie, dar nu este o jignire/injuratura in mod direct, deci nu poti sa dai gag pentru asa ceva. On 25/02/2026 at 14:43, Eduard@ONFiRE said: astept poza pentru gag si demo pentru slay, ai gura cam mare. Asta nu inseamna ca tu esti complet nevinovat. Adica vad ca iti place sa il provoci si nu te vad bine pe viitor daca nu iti revizuiesti comportamentul. 4 1
Eduard@ONFiRE Postat Februarie 27 Autor Postat Februarie 27 vreau sa vad dovezile pentru ce mi a dat gag si slay, nu am dat abilitate si nici nu am plecat, nici nu l am injurat sau jignit sa imi dea gag, multumesc.
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Februarie 27 LCS PREMIUM Postat Februarie 27 Salut ! Nu cerem adminilor sa tina dovezi strict pentru GAG si SLAY. Din ce imi aduc aminte ai facut o reclamatie anterior la un alt admin care a fost in probe tot pe motivul de GAG. Ti-a luat mai mult sa faci reclamatia de cat sa astepti sa expire GAG-ul. Insa pentru SLAY, daca ai folosit abilitate si nu ai atacat , cum scrie in regulament, primesti SLAY. Reclamatie nefondata ! 2
Postări Recomandate