Sari la conținut

Postări Recomandate

• Moderators
Postat

GvRyas8.jpeg

Marius Ștefănescu (27 de ani) s-a despărțit de Konyaspor, la 7 luni din momentul transferului în Turcia.

Adus pentru 1.3 milioane de euro de la Sepsi, FCSB a încasat doar 300.000 de euro din partea turcilor de la Konyaspor.

Laszlo Dioszegi: "Și eu sunt curios să văd ce răspunde"

Marius Ștefănescu a evoluat pentru Sepsi în perioada 2018 - 2024 și a traversat cea mai bună a carierei sale la formația din Sf. Gheorghe. Jucătorul a ales să plece ulterior la FCSB, iar cariera sa a avut de suferit din acel moment.

"Azi dimineața am citit și eu despre Marius Ștefănescu. În primul rând, trebuie să vorbim cu antrenorul. În al doilea rând, nu știu dacă el este dispus să vină în Liga 2. Vedem ce va fi. Avem șanse să promovăm în prima ligă și chiar o să vorbesc cu Attila Hadnagy (n.r. despre transferul lui Ștefănescu).

Ștefănescu este un jucător foarte bun și cea mai bună perioadă a carierei a avut-o la Sepsi. Tot timpul l-am admirat la ce calități are. Mi-ați dat o idee și chiar o să vorbesc la club. Vedem dacă putem lua legătura cu el.

Nu putem da salarii prea mari acum, dar să vedem ce vrea. Și eu sunt curios să văd ce răspunde, dar îmi e teamă că spune nu din prima. Liga 2 nu cred că este ofertantă pentru el, dar de ce să nu-l întrebăm?", a spus Laszlo Dioszegi.

Marius Ștefănescu a primit deja oferta din România, dar a ezitat în prima fază

Liber de contract în momentul de față, Marius Ștefănescu a primit deja o propunere. Potrivit informațiilor digisport.ro, fostul jucător de la FCSB a primit o ofertă de la un club din SuperLiga, însă, momentan, a spus pas.

Concret, Marius Ștefănescu așteaptă să vadă ce propuneri va primi în următoarele zile pentru a lua o decizie finală. Marți, 24 februarie, a apărut varianta Farul, însă pare că oferta făcută deja a venit din partea unei alte formații.

Reamintim că Marius Ștefănescu a fost un fotbalist curtat în România, înainte să plece la Konyaspor. Fostul jucător de la FCSB a fost dorit de mai multe formații din țară, însă a decis să-și încerce norocul în străinătate.

Sursa aici

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate