FlashLight Postat Februarie 22 Postat Februarie 22 (editat) Nume: Teodor Nick server: FlashLight Varsta: 23 LeveL: 16 Ore jucate https://www.gametracker.com/server_info/zm.leaguecs.ro:27015/top_players/?query=FlashLight Ai citit regulamentul?: 7. mtuchi De ce doresti admin?: Pentru a ajuta comunitatea si bunastarea playerilor. Editat Februarie 23 de skaraotki
Leoxxx Postat Februarie 22 Postat Februarie 22 Contra, Încalci regulile și nu răspunzi la timp. Noroc.
pere Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 Contra, esti foarte recalcitrant si injuri foarte mult, acest tip de comportament este inadmisibil pentru a ajunge in staff din punctul meu de vedere, nu suntem pe maidan ci pe o comunitate in care toti trebuie sa ne simtim bine si sa aratam un nivel de respect față de celalalt, opinia mea este ca nu ar trebuii sa primesti gradul pana nu iti remediezi atitudinea, salut.
FaceToFace78 Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 (editat) Contra. PB escape la greu , injuri foarte mult, faci block playerilor si uneori cred ca faci free , ba esti afk ba dintr-o data incepi sa joci. Orele care sunt cerut in model sunt foarte putine. Editat Februarie 23 de FaceToFace78 1
Totny Blaze Postat Februarie 23 Postat Februarie 23 După cate au zis uni colegi mai sus chiar dacă nu am observat personal o să îți dau și eu contra. (Ai timp să schimbi părerile noastre și să revii peste ceva timp cu o nouă cerere)
bursucX Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Contra, deoarece din ce s-a observat și s-a menționat de mai mulți colegi, comportamentul tău nu este încă potrivit pentru rolul de helper. Au existat situații de limbaj nepotrivit, atitudine recalcitrantă și comportament în joc precum block, posibil free sau neimplicare constantă. Îți recomand să îți îmbunătățești comportamentul și implicarea, iar pe viitor poți reveni cu o nouă cerere.
Mona Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Contra. I saw you breaking rules many times, very often abusing ability and not attacking. That is the main reason, including what other staff members noticed. Good luck 1
skaraotki Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Respins Citeste motivele pentru care ai luat contra de la membrii staffului si revino peste 2 saptamani (timp in care sa rectifici problemele) T/C
Postări Recomandate