Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Prenume » Robert Ovidiu

Vârsta » 30

Locația »  Iasi

Ocupație » Lucrator Foriester

Hobby-uri și pasiuni » Fotbalul , muzica , gaming-ul .

Modalitate de contact » steam ( gixXxero) , facebook , teamspeak3 .

De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » cautam un server de teamspeak , unde sa pot intra cu prietenii sa ne jucam , si sa imi fac noi prieteni , iar search-uind pe gametracker am dat peste serverul comunitatii .

O poză cu tine (opţional) » nu am in calculator , dar se pot gasi pe facebook pentru cine este curios , sau curioasa :P 

Acordă o notă comunității » la prima vedere , un 10 , oameni primitori , servere de unde sa alegi unde vrei sa joci ... 

Alte detalii » Sper sa ma cunoasteti si sa socializam , sa impartasim impreuna distractia si gamingul intr-o maniera placuta .

Postat

🎮 BUN VENIT PE LEAGUECS, ROBERT! 🎮

Salutare, @gixXxero zis și Robert și bine ai venit în comunitatea noastră! Ne bucurăm să te avem alături de noi. 💪

📍 Din Iași, la 30 de ani, lucrător forestier , respect pentru muncă serioasă și pentru oameni care știu ce înseamnă disciplina.

⚽ Pasiuni solide: fotbal, muzică și gaming. Combinația clasică care nu dă greș niciodată.

🎧 Ai ajuns la noi căutând un server de TeamSpeak unde să te joci cu prietenii și să îți faci alții noi , iar faptul că ne-ai găsit pe GameTracker spune clar că era menit.

⭐ Nota 10 oferită comunității ne motivează să ridicăm standardul și mai sus. Oameni primitori, servere diverse, vibe bun , exact asta vrem să păstrăm.

🤝 Sperăm să te integrezi rapid, să socializăm, să râdem, să câștigăm meciuri și să construim amintiri faine împreună.

🔥 Distracție plăcută, spor la fraguri și să te simți ca acasă!

• Like 2
  • Fortzaaaa 1
Postat (editat)

Bine ai venit si nimerit ! 

Sedere plauta 

:welcome:

Editat de AnAstaSiA
  • Like 1
  • Moderators
Postat

Bine ai venit !

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate