gixXxero Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 Prenume » Robert Ovidiu Vârsta » 30 Locația » Iasi Ocupație » Lucrator Foriester Hobby-uri și pasiuni » Fotbalul , muzica , gaming-ul . Modalitate de contact » steam ( gixXxero) , facebook , teamspeak3 . De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » cautam un server de teamspeak , unde sa pot intra cu prietenii sa ne jucam , si sa imi fac noi prieteni , iar search-uind pe gametracker am dat peste serverul comunitatii . O poză cu tine (opţional) » nu am in calculator , dar se pot gasi pe facebook pentru cine este curios , sau curioasa Acordă o notă comunității » la prima vedere , un 10 , oameni primitori , servere de unde sa alegi unde vrei sa joci ... Alte detalii » Sper sa ma cunoasteti si sa socializam , sa impartasim impreuna distractia si gamingul intr-o maniera placuta .
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Februarie 20 Administrator Postat Februarie 20 Bine ai venit alături de LEAGUECS ROMÂNIA!
Rusu Radu Postat Februarie 20 Postat Februarie 20 BUN VENIT PE LEAGUECS, ROBERT! Salutare, @gixXxero zis și Robert și bine ai venit în comunitatea noastră! Ne bucurăm să te avem alături de noi. Din Iași, la 30 de ani, lucrător forestier , respect pentru muncă serioasă și pentru oameni care știu ce înseamnă disciplina. Pasiuni solide: fotbal, muzică și gaming. Combinația clasică care nu dă greș niciodată. Ai ajuns la noi căutând un server de TeamSpeak unde să te joci cu prietenii și să îți faci alții noi , iar faptul că ne-ai găsit pe GameTracker spune clar că era menit. Nota 10 oferită comunității ne motivează să ridicăm standardul și mai sus. Oameni primitori, servere diverse, vibe bun , exact asta vrem să păstrăm. Sperăm să te integrezi rapid, să socializăm, să râdem, să câștigăm meciuri și să construim amintiri faine împreună. Distracție plăcută, spor la fraguri și să te simți ca acasă! 2 1
AnAstaSiA Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 (editat) Bine ai venit si nimerit ! Sedere plauta Editat Februarie 21 de AnAstaSiA 1
Postări Recomandate