Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
  • Nume : @TheDude @ LCS
  • Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : adăugați o nouă categorie „Știri științifice” în categoria Știri generale "aici"
  • Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Descoperiri spațiale, progrese în cercetare, studii climatice, robotică, inovații medicale si și oamenii vor arăta interes în legătură cu asta, util pentru membrii forumului + personalul
  • Like 2
Postat

Nu cred ca membri ar fi interesat de aceasta categorie ,forumul e de gaming

Singurul lucru care iar interesa ar fi daca au invetat vreud cod nou de aim

contra

Postat

Ei bine, avem categorii pentru muzică, sport, tehnologia informației, deci nu este o problemă dacă adăugăm „Știri științifice”, ei bine, haideți să așteptăm ca membrii să își dea opiniile.

• Like 1
Postat
PRO

1. Crește nivelul comunității

Când vorbești despre descoperiri spațiale făcute de NASA sau despre misiuni de la ESA, ridici standardul conversației. Nu mai e doar entertainment, e knowledge cu valoare reală.

2. Atrage membri mai maturi și mai implicați

Subiecte precum inteligența artificială dezvoltată de OpenAI sau inovații medicale de la CERN generează discuții serioase. Asta filtrează trollii și crește calitatea dialogului.

3. Creează engagement natural

Spațiu, robotică, schimbări climatice — sunt teme care aprind curiozitatea. Oamenii comentează, dezbat, aduc opinii. Forumul nu mai e doar scroll & leave, devine loc de schimb real de idei.

4. Ajută personalul

Staff-ul poate folosi categoria pentru a posta conținut informativ, pentru a arăta implicare și seriozitate. Branding intern crescut. Imagine profesională consolidată.

5. E viitorul, dar cu rădăcini solide

Cunoașterea a fost mereu putere. De la bibliotecile vechi la tehnologia modernă, progresul a fost construit pe informație. O astfel de categorie arată că forumul evoluează, nu stă pe loc.

• LCS PREMIUM
Postat

Mi se pare o idee bună. Serios acum, există rețete culinare de ce să nu fie și știri științifice ? Eu sunt pro, mai ales pentru spațiu și paranormal.

• Ador 2
Postat

:contra:

Pare o categorie plictisitoare 🫣

• Administrator
Postat

:contra:Nu cred din punctul meu de vedere ca o sa fie o categorie interesanta !

I don't think from my point of view it will be an interesting category

• Administrator
Postat

Se poate utiliza secțiunea „Știați că?”, așa cum a remarcat și @John @ Anormalii respectiv secțiunea Știri, unde puteți posta orice considerați util și necesar.

Personal, nu văd utilitatea acestei secțiuni, cel puțin în forma actuală. Desigur, am putea să o adaptăm și să o transformăm într-o zonă dedicată știrilor generale, însă există riscul să nu fie respectată o anumită structură sau tipologie a postărilor, iar conținutul să fie publicat constant fără o organizare clară.

Sunt între și între cu părerea, mai aștept și alte variante și o să dau un edit. :)

L.E contra.

• Like 1
Postat

Si eu cred ca se poate folosi zona de "Did you know that?" pentru asta

:contra:

• Fondator
Postat
La 14.02.2026 la 21:07, John @ Anormalii a spus:

https://leaguecs.ro/forum/forum/9506-știați-că/ => Se poate utiliza asta . 

Contra. 

Acum 4 ore, Dexter. @ GOV.RO a spus:

Se poate utiliza secțiunea „Știați că?”, așa cum a remarcat și @John @ Anormalii respectiv secțiunea Știri, unde puteți posta orice considerați util și necesar.

Personal, nu văd utilitatea acestei secțiuni, cel puțin în forma actuală. Desigur, am putea să o adaptăm și să o transformăm într-o zonă dedicată știrilor generale, însă există riscul să nu fie respectată o anumită structură sau tipologie a postărilor, iar conținutul să fie publicat constant fără o organizare clară.

Sunt între și între cu părerea, mai aștept și alte variante și o să dau un edit. :)

Nu are rost sa mai raspund ! Apreciez oricum efortul !

:RESPINS::topic_inchis:

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate