vandbani Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Joc cstrike 1.6 pe leaguecs și am primit ban de la admin Sakalu fără nici un motiv. Am 37 de ani și joc cs de la 15 ani. Mi a zis că mi-a făcut poze și că le a trimis pe un fișier unde am instalat cs.dar nu am găsit nici o poză. L am întrebat cum să procedez că sa le găsesc și să le trimit acolo unde trebuie dar nu mi a mai răspuns și mina dat ban. Va rog să mă ajutați în această privință! Mulțumesc!
M6FIA Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 54 minute, vandbani a spus: Joc cstrike 1.6 pe leaguecs și am primit ban de la admin Sakalu fără nici un motiv. Am 37 de ani și joc cs de la 15 ani. Mi a zis că mi-a făcut poze și că le a trimis pe un fișier unde am instalat cs.dar nu am găsit nici o poză. L am întrebat cum să procedez că sa le găsesc și să le trimit acolo unde trebuie dar nu mi a mai răspuns și mina dat ban. Va rog să mă ajutați în această privință! Mulțumesc! Salutare , nu aici poti găsi o rezolvare pentru problema ta .. Mai jos am să îți las un link către Serverele afiliate pe forum , caută acolo serverul pe care ai luat ban și creează o cerere unban. https://leaguecs.ro/forum/forum/1275-counter-strike-16-servere-oficiale/ 1 1
Postări Recomandate