Rusu Radu Postat Ianuarie 21 Postat Ianuarie 21 Salut și bine v-am găsit la un nou interviu din cadrul proiectului LEAGUECS ! Am plăcerea să vă prezint primul meu interviu oficial, realizat alături de invitatul meu, @M6FIA, căruia îi mulțumesc sincer pentru deschiderea și acceptarea invitației. Reporter : Rusu Radu Invitat : M6FIA Întrebări personale 1. Cum te numești? Andrei Ionuț 2. De ce ai ales acest nickname online? Sunt din bucurești și in zona trap să zic așa există M6 (de la artistul MGK666 din cartierul Militari si eu stau in aceasi zona) si imi plac foarte mult mafioti si am zis cum ar fi sa schimb A cu 6 si ar bate si spre zona unde traiesc eu dar si placerea mea pentru mafioți 3. Ce vârstă ai? 26 de ani. 4. Cum te-ai descrie în 3 cuvinte? Creativ , Posesiv , Perfectionist. 5. Ai un animal preferat? De ce? Corbul , pur și simplu .. corbul. 6. Ce hobby-uri ai? Gaming , calisthenics , muzica. 7. Dacă ai putea schimba un singur lucru din viața ta, care ar fi? Încrederea în oameni. ( să numai fiu asa credul și să numai am incredere asa repede ) 8. Cum îți place să-ți petreci timpul liber? îmi place sa ies pe afară cu tovarăși mei , să fac sport .. și prin casă imi place să ma joc pe calculator și să activez pe forum in diferite zone . 9. Care este mâncarea ta preferată? Offf ... mi-ai dat greu .. păi .. musacaua aș putea zice . 10. Ai vreun talent ascuns? Daaaa pot să îmi strâng genele .. si mi se fac ochii mici rău ..greu de explicat .. 11. Cum te relaxezi după o zi grea? Duș .. mănânc și somn .. direct 12. Care este melodia care te reprezintă cel mai bine? Kidwild - Redemption Ft. Nemzzz 13. Ai un film sau un serial preferat? Film : Dumnezeu pentru o zi - Jim Carrey RIP Serial : Teen Wolf . 14. Dacă ai fi un personaj de film, cine ai fi? Groot . 15. Care este culoarea ta preferată și de ce? Verde .. e mișto . 16. Ai o zi favorită a săptămânii? Miercuri 17. Care este sezonul tău preferat? Toamna 18. Ai un model sau un mentor în viață? În trecut probabil am avut și alti .. dar acum de vreo 8 ani mă inspiră foarte mult și il văd ca un model pe XXXTENTACION [ RIP ] . 19. Care este băutura ta preferată? Orice băutură ? este greu .. dar Prigat de Banane și căpșuni. 20. Care este cel mai mare vis al tău? Să numai am nicio grijă . Întrebări despre experiența ta pe forum 1. Care a fost prima ta postare pe forum? Chiar nu stiu .. 2. Ce te-a atras prima dată aici? Calitatea oamenilor care se ocupă de acest forum și tot odată forumul în sine .. ( Eu am mai făcut asta in trecut .. cam de prin 2010 pana in 2016-2017 .. este un hobby mai vechi și când am dat de acest forum mi-a readus niște amintiri ) 3. Care secțiune îți place cel mai mult și de ce? Nu am una preferată .. majoritatea imi plac. 4. Ai avut vreodată o „ceartă epică” pe forum? Nu .. nu imi place să mă cert online .. nu pot să mă manifest cum ar trebuii . 5. Care membru te inspiră cel mai mult? Nimeni momentan... 6. Ce postare ți-a rămas cel mai mult în minte? Niciuna . 7. Ai avut colaborări memorabile cu alți membri? Momentan nu .. dar aș dori mult .. sunt deschis la orice. 8. Ce crezi că ar putea fi îmbunătățit pe forum? Hmm ... nu vreau să intru în discuții de genul .. aș stârni păreri și discuții fără rost . 9. Ai vreo tradiție personală când intri pe forum? Daa.. imi place să mă uit la postările mele să mai verific odată dacă sunt făcute ok. 10. Cum ai descrie forumul unui nou venit? Profesionalism . 11. Care crezi că este regula nescrisă a forumului? Să respecți pe toată lumea dacă vrei să fii respectat. 12. Care a fost cel mai bun sfat primit aici? Să îmi văd de treaba mea . 13. Cum vezi evoluția forumului în următorii 5 ani? Una foarte bună .. văd lucrurile urcând .. tot mai sus ! LEAGUECS ÎN TOP ! 14. Ce ai învățat de la alți membri? Nimic. 15. Ai primit vreodată recunoaștere pentru contribuțiile tale? În fiecare săptămână la raportul săptămânal. 16. Cum ai ajutat alți membri pe forum? Am atras atenția unui coleg că ce a postat el fusese deja postat în urmă cu o zii sau două .. dacă se pune la ajutor.. in rest nu.. 17. Ai avut surprize plăcute din partea comunității? Daa.. De Moș Crăciun 18. Cum reacționezi la criticile constructive? Hmm depinde felul în care este spus. 19. Ai avut momente în care ai simțit că forumul te reprezintă? Da. 20. Crezi că forumul funcționează uneori pe baza relațiilor de prietenie? Sincer .. da .. chiar peste măsură .. dar restul este CANCAN.. Întrebări de opinie și gânduri 1. Ai fost vreodată blocat sau sancționat pe nedrept? Nu.. 2. Ai un secret pe care l-ai spune doar aici? Nu spun secrete .. Regula numărul 1 : Încredere în nimeni .. Regula numărul 2 : Nu o încălca pe prima 3. Dacă ai putea schimba o decizie a administrației, care ar fi? Niciuna ..au destulă experiență și știu exact ce trebuie să facă . 4. Care membru crezi că merită mai multă recunoaștere? Ahhh greuu ..dar @PinkyQueen @ LCS pe ea mi o aduc aminte și acum 3 ani când am fost moderator .. și face treabă bună 5. Ce face o comunitate cu adevărat puternică? Comunicarea și devotamentul. 6. Care crezi că este obiectivul principal al forumului? Creearea unei echipe stabile , puternice și profesionistă . & Popularea forumului cu noi utilizatori . 7. Cum vezi rolul administratorilor în comunitate? Foarte important . 8. Ce mesaj crezi că transmite forumul în ansamblu? Foarte multe .. de ordinul sutelor .. as fii zis miilor dar nu vreau sa par prea exagerat. 9. Care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o aici? Să mă uit la mine în grădină . 10. Cum ai îmbunătăți experiența membrilor? Cu nimic .. este ok așa . Întrebări despre jocuri 1. Care este jocul tău preferat și de ce? Metin2 .. imi place de când eram mic .. 2. Ce personaj din jocuri te reprezintă cel mai bine? Zed din League of Legends. 3. Care este cea mai memorabilă victorie din gaming? Am câștigat o bătălie a breslelor pe metin2 .. 300vs300 playeri reali .. a fost mișto .. am și câștigat 4. Ai un streamer sau jucător favorit? Nu . 5. Există un joc pe care îl joci chiar și când nu ai chef? Nu ... nu exista joc sa ma controleze .. cand nu am chef nu ma joc nimic. 6. Care este jocul copilăriei tale? Metin2 . 7. Ai un joc pe care îl joci doar cu prietenii apropiați? Da Coins Master și ne ofticăm când ne atacăm . 8. Care joc te relaxează cel mai mult? TFT - Team Fight Tactics 9. Ai avut vreodată rivalități cu prietenii în jocuri? Mai mereu .. fără rivalitate numai este interesant . 10. Ce joc crezi că merită mai multă atenție? Triviador 11. Preferi jocurile online sau offline? / Online. 12. Care joc te-a frustrat cel mai mult vreodată? Metin2 13. Ce joc ți-a creat amintiri de neuitat? Counter Strike 1.6 fy snow cand era iarna afara si veneam de la scoala daaaa 14. Care a fost primul joc terminat cap-coadă? Mafia 15. Ai vrea să creezi un joc propriu? Cum ar arăta? Mamăăăăă am o mie de ideeeii .. e mult să zic aici Încheiere & mesaje inspiraționale 1. Ce mesaj ai transmite tuturor membrilor comunității? Ce să zic .. dragi colegi multă sănătate , forță de muncă și tot înainte ca și până acum. 2. Ce te face să revii mereu pe forum? Nostalgia . 3. Dacă forumul ar fi o poveste, ce titlu ar avea? O zi bună una rea . 4. Cum ai vrea să fii ținut minte în comunitate? Drept un băiat muncitor , respectos și pe treaba lui . 5. Care este cel mai frumos „cadou” primit de la comunitate? A venit moșul . 6. Ce ai face pentru a atrage mai mulți membri activi? Am câteva ideei dar mna .. nu o sa le zic aici . 7. Ce postare ai recomanda tuturor să citească? Regulamentul Forumului . 8. Dacă ai putea transmite un mesaj forumului în sine, ce i-ai spune? Love Acesta a fost primul meu interviu din cadrul proiectului LEAGUECS. Îi mulțumesc în mod special lui @M6FIA pentru deschidere, răbdare și răspunsurile asumate. Fiind la început de drum în acest rol, sunt conștient că există mereu loc de mai bine. Tocmai de aceea, părerile voastre contează. Aștept feedback-ul comunității: ce v-a plăcut, ce ați schimba, ce ați vrea să vedeți pe viitor. Un ecou pentru M6FIA Spoiler Înainte să termin acest interviu, vreau să las aici ceva Nu e întâmplător. E o piesă despre drum, greșeli, cădere și revenire. Despre oameni care nu cer validare, dar o primesc prin felul în care merg mai departe. Unele lucruri nu se spun la final. Se lasă să se audă. 1 4
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Ianuarie 21 Administrator Postat Ianuarie 21 Un interviu de nota 10! Felicitari @Rusu Radu & @M6FIA 1
canceru Postat Ianuarie 21 Postat Ianuarie 21 Reportedly știe să trans de limba si raspunsuri pe masura 10/10 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ianuarie 26 Administrator Postat Ianuarie 26 Felicitări! Mi ar plăcea să văd pe viitor, mai mult context despre rolul în comunitate – de exemplu, ce responsabilități are moderatorul în practică, exemple de situații rezolvate sau proiecte la care a contribuit. 2 1
Rusu Radu Postat Ianuarie 28 Autor Postat Ianuarie 28 Vă mulțumesc pentru toate răspunsurile voastre și mai ales pentru reacții. Sper că v-a plăcut acest interviu, fiind primul de acest tip. Interviurile următoare au primit modificări, iar sfaturile dumneavoastră mă ajută constant la îmbunătățirea calității interviurilor. Nu uita , feedback-ul tău mă ajută! 1
Postări Recomandate