Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

1]. Nume: Stefan Catalin 

[2]. Nick server: 5tefaN

[3]. Varsta:23

[4]. LeveL:19

[5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://thegamestracker.com/server/server-hostat-de-hostsrcio-8567/player/5tefaN

[6]. Ai citit regulamentul?: DA mutuchi

[7]. De ce doresti admin?: Initial nu am vrut sa fac cerere dar la insistenta unor playeri m am gandit mai bine. Doresc functia de admin pentru a da o mana de ajutor stafului, petrec mult timp pe server si cred ca m as descurca! 

Editat de skaraotki
Gresala ortografie
Postat

CONTRA! 

Parerea mea este ca ai un comportament inadecvat ieri am fost nemessis si il atacam pe jokerul , am sarit sa nu imi iau headshot si mi ai zis ca "dc nu l lasi sa faca apuri , e de bun simt chestia asta" daca erai helper si era un alt player nemessis cred ca i ai fi dat slay , faci fake afk apoi bagi scuza ca si TonyBlaze face la fel , alti playeri folosesc abilitatea de la smoker si nu ataca , eu fiind mort deja tu dai vina pe mine ca eu am fost playerul acela eu fiind mort , cand ti am zis sa nu mai faci fake afk ca o sa iti dau slay ai folosit o replica de copil "daca te incalzeste da mi slay 2 runde la rand" asta este parerea mea. Bafta incontinuare!

Postat
Acum 13 minute, N3rv a spus:

CONTRA! 

Parerea mea este ca ai un comportament inadecvat ieri am fost nemessis si il atacam pe jokerul , am sarit sa nu imi iau headshot si mi ai zis ca "dc nu l lasi sa faca apuri , e de bun simt chestia asta" daca erai helper si era un alt player nemessis cred ca i ai fi dat slay , faci fake afk apoi bagi scuza ca si TonyBlaze face la fel , alti playeri folosesc abilitatea de la smoker si nu ataca , eu fiind mort deja tu dai vina pe mine ca eu am fost playerul acela eu fiind mort , cand ti am zis sa nu mai faci fake afk ca o sa iti dau slay ai folosit o replica de copil "daca te incalzeste da mi slay 2 runde la rand" asta este parerea mea. Bafta incontinuare!

Parerea ta 

Postat (editat)
1 hour ago, N3rv said:

Editat de Youcef.
I did not put contra
Postat

Salut, ai campanie admin gratis fa o cerere acolo, multumesc!

• Mersi 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate