5tefaN Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 (editat) 1]. Nume: Stefan Catalin [2]. Nick server: 5tefaN [3]. Varsta:23 [4]. LeveL:19 [5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://thegamestracker.com/server/server-hostat-de-hostsrcio-8567/player/5tefaN [6]. Ai citit regulamentul?: DA mutuchi [7]. De ce doresti admin?: Initial nu am vrut sa fac cerere dar la insistenta unor playeri m am gandit mai bine. Doresc functia de admin pentru a da o mana de ajutor stafului, petrec mult timp pe server si cred ca m as descurca! Editat Ianuarie 21 de skaraotki Gresala ortografie
N3rv Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 CONTRA! Parerea mea este ca ai un comportament inadecvat ieri am fost nemessis si il atacam pe jokerul , am sarit sa nu imi iau headshot si mi ai zis ca "dc nu l lasi sa faca apuri , e de bun simt chestia asta" daca erai helper si era un alt player nemessis cred ca i ai fi dat slay , faci fake afk apoi bagi scuza ca si TonyBlaze face la fel , alti playeri folosesc abilitatea de la smoker si nu ataca , eu fiind mort deja tu dai vina pe mine ca eu am fost playerul acela eu fiind mort , cand ti am zis sa nu mai faci fake afk ca o sa iti dau slay ai folosit o replica de copil "daca te incalzeste da mi slay 2 runde la rand" asta este parerea mea. Bafta incontinuare!
5tefaN Postat Ianuarie 18 Autor Postat Ianuarie 18 Acum 13 minute, N3rv a spus: CONTRA! Parerea mea este ca ai un comportament inadecvat ieri am fost nemessis si il atacam pe jokerul , am sarit sa nu imi iau headshot si mi ai zis ca "dc nu l lasi sa faca apuri , e de bun simt chestia asta" daca erai helper si era un alt player nemessis cred ca i ai fi dat slay , faci fake afk apoi bagi scuza ca si TonyBlaze face la fel , alti playeri folosesc abilitatea de la smoker si nu ataca , eu fiind mort deja tu dai vina pe mine ca eu am fost playerul acela eu fiind mort , cand ti am zis sa nu mai faci fake afk ca o sa iti dau slay ai folosit o replica de copil "daca te incalzeste da mi slay 2 runde la rand" asta este parerea mea. Bafta incontinuare! Parerea ta
Youcef. Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 (editat) 1 hour ago, N3rv said: Parerea mea este ca ai un comportament inadecvat ieri am fost nemessis si il atacam pe jokerul , am sarit sa nu imi iau headshot si mi ai zis ca "dc nu l lasi sa faca apuri , e de bun simt chestia asta" daca erai helper si era un alt player nemessis cred ca i ai fi dat slay , faci fake afk apoi bagi scuza ca si TonyBlaze face la fel , alti playeri folosesc abilitatea de la smoker si nu ataca , eu fiind mort deja tu dai vina pe mine ca eu am fost playerul acela eu fiind mort , cand ti am zis sa nu mai faci fake afk ca o sa iti dau slay ai folosit o replica de copil "daca te incalzeste da mi slay 2 runde la rand" asta este parerea mea. Bafta incontinuare! Editat Ianuarie 18 de Youcef. I did not put contra
YouCanCallMePapy Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 Contra, încearcă sa rezolvi comportamentul și mai fă o cerere după.
pere Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 Salut, ai campanie admin gratis fa o cerere acolo, multumesc! 1
Postări Recomandate