Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Nume : Rusu Radu

Numele celui reclamat?  :  PinkyQueen @ LCS ( organizatoarea concursului )

De ce faci această reclamație? : 

Salutare,

Deschid acest topic nu ca o reclamație clasică, ci ca un feedback constructiv și un semnal de atenție privind modul de aplicare a regulamentului concursului „Miss & Mister Winter 2025”, organizat de  @PinkyQueen @ LCS

Consider că transparența și respectarea regulilor sunt fundația unui concurs corect, iar tocmai din acest motiv simt nevoia acestei clarificări.

📜 Regulament menționat ( extras relevant )

„Dacă textul este scris pe o foaie/carton (fără editare), participantul primește +10 voturi bonus.”

⚠️ Aspecte care necesită o verificare mai atentă:

🔹 Bonusul de +10 voturi
Am fost singurul participant care a respectat această cerință exact așa cum a fost formulată (text scris fizic, fără editare).
Cu toate acestea, bonusul nu a fost aplicat, deși era menționat explicit în regulament.

🔹 Tema de iarnă – criteriu ignorat
Participantul FritZ, clasat pe locul 1, nu respectă tematica de iarnă în fotografia de participare.
Motivul invocat  „nu am altă poză, telefon nou”  este de înțeles uman, dar nu este prevăzut ca excepție în regulament.

🎯 Intenția acestui mesaj

Nu doresc sancțiuni, conflicte sau tensiuni inutile.
Scopul este o analiză mai atentă a concursului și a respectării termenilor scriși, pentru ca pe viitor:

a) toți participanții să fie evaluați după aceleași reguli

b)  efortul celor care respectă cerințele să fie recunoscut corect

c)  concursurile să rămână credibile și echitate 

Mulțumesc pentru timpul acordat și sper ca acest mesaj să fie privit exact așa cum este intenționat !

Respect ✌️😘

Dovezi : 

Citat

• Like 1
  • Fortzaaaa 1
  • uau 1
  • Administrator
Postat

Bună. Nu vrei certuri inutile sau scandal sau orice altceva dar totuși ai făcut această reclamație, cu un simplu PM s-ar fi putut rezolva dar mna. Ți-a fost mai ușor acest topic. O să mă uit din nou peste concurs când ajung la muncă. 

• Like 2
  • Ador 2
  • Confuz 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate