• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

kK92EAw.png

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS!

In acest interviu suntem alaturi de @-Astaroth-

reporter l 1st_Psycho: Salut astaroth iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu

Astaroth I Support TS3 : Salut, cu mare drag ! 

Viata personala:

reporter l 1st_Psycho: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

Astaroth I Support TS3 : Ma numesc Florin, am varsta de 29 de ani si locuiesc in Judetul Iasi !

reporter l 1st_Psycho: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? 

Astaroth I Support TS3 : Cel mai bun mod de a incepe ziua, este sa beau o cafea sa ascult o muzica buna si sa ies la plimbare.

reporter l 1st_Psycho: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? 

Astaroth I Support TS3 : As face regula pe care o doreste toata lumea cred sa nu mai existe munca de zi cu zi sa traim fara bani !

reporter l 1st_Psycho: Care este cea mai mare și importantă schimbare pe care dorești să o faci în viața ta? 

Astaroth I Support TS3 : Schimbarea pe care as vrea sa o fac in viata mea este sa nu mai fiu maxim de orgolios si nervos.

reporter l 1st_Psycho: Ce abilitate ai vrea să stăpânești?

Astaroth I Support TS3 : Abilitatea de a face din imposibil, posibil !

reporter l 1st_Psycho: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.

Astaroth I Support TS3 : Sanatea e pe primul loc, Dragostea, Fericirea, Faima, Banii !

reporter l 1st_Psycho: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

Astaroth I Support TS3 : Sincer sa fiu imi doresc inca o casa sa fac, pentru baiatul meu !

reporter l 1st_Psycho: Crezi in destin?

Astaroth I Support TS3 : Normal ca cred in destin !

reporter l 1st_Psycho: Care e lucrul pe care oamenii il invata prea tarziu?

Astaroth I Support TS3 : Cred ca este lucrul asta: "Bucurate de viata cat mai mult nu se stie ziua de maine" 

reporter l 1st_Psycho: Ce nu stie lumea despre oraul tau?

Astaroth I Support TS3 : Este un oras foarte slab dezvoltat !

Intrebări si raspunsuri rapide

reporter l 1st_Psycho: Care crezi ca fuge mai repede dintre un leu si un sagetator?

Astaroth I Support TS3 : Clar leul, asa as crede !

reporter l 1st_Psycho: Daca ai avea 10 minute sa inveti un copil ceva ce l-ai invata?

Astaroth I Support TS3 : Sincer sa fiu, sa fie indiferent de oameni si sa faca ceea ce simte in fiecare situatie !

reporter l 1st_Psycho: Ce nu suporti sa platesti?

Astaroth I Support TS3 : Nu suport sa platesc facturile si mancarea care ar trebuii sa fie totul gratis in lumea asta Dumnezeu nu a pus pret pe nimic doar OMUL !

reporter l 1st_Psycho: Ce e complet inutil in casa ta?

Astaroth I Support TS3 : Am niste animale de plus le arunc cat mai repede )

reporter l 1st_Psycho: Daca ai avea o masina a timpului unde te-ai duce?

Astaroth I Support TS3 :  M-as intoarce cand eram mic si as sta acolo foarte mult timp !

reporter l 1st_Psycho: Ce nu suporti la partenerul de viata?

Astaroth I Support TS3 : Nu suport ca imi face nervi din lucruri banale

reporter l 1st_Psycho: Crezi ca atunci cand lupii urla la luna defapt canta manele?

Astaroth I Support TS3 : Nu cred ca asta este cauza de urla ei...urla de foame si sa isi gaseasca haita !

reporter l 1st_Psycho: Daca nu ar fi job-ul tau ce altceva ai alege?

Astaroth I Support TS3 :  Daca nu ar fi jobul asta cred ca eram in trupele SAS

reporter l 1st_Psycho: Ce te motiveaza sa muncesti?

Astaroth I Support TS3 : Familia, baiatul, ziua de maine sa am ce pune pe masa !

reporter l 1st_Psycho: Colectionezi ceva?

Astaroth I Support TS3 : Nu am colectionat nimic niciodata doar bani

reporter l 1st_Psycho: Daca ai putea fi invizibil pentru o zi ce ai face?

Astaroth I Support TS3 : Cred ca tot romanul gandeste ca mine as sparge banca Romaneasca as face curat in ea.

reporter l 1st_Psycho: Ce voiai sa te faci cand erai mic?

Astaroth I Support TS3 : Cand eram mic vroiam sa ma fac gabor sau la SAS

reporter l 1st_Psycho:  Ai vreun sfat pentru tinerii din ziua de azi?

Astaroth I Support TS3 : Sa se duca la scoala si sa invete puternic sa lasa prostiile ca viitorul suna rau de tot !

reporter l 1st_Psycho: Cel mai gresit lucru pe care l-ai facut la o petrecere?

Astaroth I Support TS3 : Am baut asa de mult incat le-am zis ca ma duc la pana la baie si am plecat acasa au stat 2 ore la usa de la baie asteptandu-ma ! 

reporter l 1st_Psycho: Cu cate perne crezi tu ca e ok sa dormi?

Astaroth I Support TS3 :  Cu una e cel mai ok !

reporter l 1st_Psycho: Daca te nasti la 00:00 inseamna ca te-ai nascut dimineata devreme sau noaptea tarziu?

Astaroth I Support TS3 : Insemana ca te ai nascut la miezul noptii adica noaptea tarziu )

reporter l 1st_Psycho: Crezi ca pestii beau apa vreodata?

Astaroth I Support TS3 : Cred ca da beau si ei apa clar !

reporter l 1st_Psycho: Cum ii esxplici unui copil conceptul cu zana maseluta?

Astaroth I Support TS3 : Ii spun daca vrea o dantura frumoasa si sa nu il mai doara niciodata acel dinte sa l puna sub perna sa l ia zana daca nu o sa l doara toata viata ! 

reporter l 1st_Psycho:  Care crezi ca ar fi cel mai bun feat muzical?

Astaroth I Support TS3 : 50 cent cu Jador

reporter l 1st_Psycho: Cea mai buna scuza sa nu mergi la o nunta?

Astaroth I Support TS3 : Cea mai buna nu stiu daca e dar o folosesc pe asta n am cum sa ajung frate la nunta sotia ta mi-e amanta )

reporter l 1st_Psycho: Ce nu suporti la taximetristi? 

Astaroth I Support TS3 :  Nu suport ca toti sunt batrani 60+ ...

reporter l 1st_Psycho: Cine ar trebui sa conduca tara?

Astaroth I Support TS3 : Trebuia sa fie la conducere Calin Georgescu !

reporter l 1st_Psycho: Cel mai prost nume pe care poti sa il dai unui sarpe (animalul)

Astaroth I Support TS3 : Hmm....Rex !

reporter l 1st_Psycho: Crezi ca frumoasei adormite ii mirosea gura cand s-a trezit?

Astaroth I Support TS3 : Clar ii mirosea a canal ! 

reporter l 1st_Psycho: Ce combinatie de mancaruri ar trebui interzisa?

Astaroth I Support TS3 : Hmm...mancaruri chinezesti si indiene !

reporter l 1st_Psycho: La ce crezi ca se gandesc gastele inainte sa adoarma?

Astaroth I Support TS3 : Oare pe cine taie maine bossul ?

reporter l 1st_Psycho: Crezi ca pasarile care pleaca in tarile calde isi uita ceva in Romania?

Astaroth I Support TS3 : Da, datoriile !

reporter l 1st_Psycho: De ce crezi ca se imbraca mulat supereroii?

Astaroth I Support TS3 : Posibilitatea este foarte mare sa fie toti GAY !

Viata vituala

reporter l 1st_Psycho: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume?

Astaroth I Support TS3 : Am jucat foarte mult Lineage un joc destul de greu si acolo era un shop cu un elixir cu numele asta care erai invulnerabil 24h si mi-a placut si semnificatia lui !

reporter l 1st_Psycho: Ai mai avut alte porecle sau nume?

Astaroth I Support TS3 : Da am o porecla de vre o 15 ani pana si parintii imi zic asa ) este Maka sau Makaveli !

reporter l 1st_Psycho: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate

Astaroth I Support TS3 : Cu @X-Tream, @Ares, @LemoN, @1st_Psycho, @Daimond Kane , @RĂDUCU !

reporter l 1st_Psycho: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?

Astaroth I Support TS3 : @X-Tream, @LemoN, @Daimond Kane, @RĂDUCU, @1st_Psycho  I -am ales pe acesti membri pentru ca cu ei ai ce vorbii si sunt nici colegi foarte buni de sfaturi si probleme

reporter l 1st_Psycho: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile

Astaroth I Support TS3 : Prima impresie cand am intrat pe aici este una prin anul 2020, chiar mi-a placut atunci sa fac parte din staff dar nu stiam cum sa ma integrez frumos si am renuntat de a intra in ea, acum ca sunt in ea vad ca evolueaza foarte bine pe luna ce trece si imi face placere sa fac partea din ea in continuare !

reporter l 1st_Psycho: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni?

Astaroth I Support TS3 : Sincer sa fiu nu am vorbit mai cu nimeni asa de mult inca sa ma afirm ca am pe ceva prieten doar @X-Tream restul suntem colegi de breasla....poate pe viitor o sa fiu cu totii asta imi doresc !

reporter l 1st_Psycho: Ai vreun server favorit din comunitate?

Astaroth I Support TS3 : Da, este AKA !

reporter l 1st_Psycho: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS?

Astaroth I Support TS3 : Sa fie mai uniti si sa nu mai fie dusmanie intre ei si sa fie mai activi sa mai tinem pe linia de plutire aceasta comunitate si aceste jocuri. Am impreasia ca suntem cam ultima generatie care o sa se mai joace asa ! 

reporter l 1st_Psycho: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani

Astaroth I Support TS3 : Posibil la fel, sper sa fim mult mai multi pe ea si mai prospera...ca niciodata ! 

reporter l 1st_Psycho: Iti multumesc pentru timpul acordat si de asemeni pentru raspunsuri.

Astaroth I Support TS3 : Multumesc frumos si eu pentru aceste intrebari, Psycho !

Acesta a fost interviul sustinut de catre @1st_Psycho & @-Astaroth-.

Multumim pentru timpul acordat, o nota de la la 10

• Like 1
  • Ador 2
  • Fortzaaaa 4
  • uau 1
Postat

Felicitări  10/10  ,îmi place răspunsul la ce vroia să te faci când erai mic

• Like 2
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate