• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator Festiv
Postat

17632066681177804182697291890012.png

Bine v-am găsit la un nou interviu în cadrul proiectului LEAGUECS!

Bună @RĂDUCU, îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu

Reporter - PinkyQueen: Bună Raducu. Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu!
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Bună! Îți mulțumesc și eu pentru invitație, mă bucur să pot participa la acest interviu și să împărtășesc câteva lucruri despre mine cu membrii comunității.

Reporter - PinkyQueen: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Mă numesc Radu, am 27 de ani. Sunt din Iași, însă în prezent locuiesc lângă București, foarte aproape de Sectorul 6.

Reporter - PinkyQueen: Ce îți place să faci în timpul liber?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: În timpul liber îmi place să mă relaxez jucând jocuri video, să lucrez la proiecte pentru comunitate, să urmăresc conținut din zona de gaming și să petrec timp cu prietenii, atât online, cât și în viața reală.

Reporter - PinkyQueen: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Nu aș putea alege un singur loc, însă îmi plac zonele în care poți simți energia oamenilor și unde fiecare experiență te învață ceva nou.

Reporter - PinkyQueen: Cum arată pentru tine relația ideală?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Relația ideală este bazată pe încredere, respect și comunicare, alături de susținere reciprocă și înțelegere.

Reporter - PinkyQueen: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale.
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Ca și calități, sunt o persoană serioasă, responsabilă, perseverentă și corectă. Ca defecte, pot spune că uneori sunt prea perfecționist și destul de încăpățânat.

Reporter - PinkyQueen: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Mi-aș dori să investesc mai mult în proiecte personale și să le dezvolt la un nivel mult mai mare, însă toate la timpul lor.

Reporter - PinkyQueen: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viața ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima.
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Sănătatea, fericirea, dragostea, banii, faima.

Reporter - PinkyQueen: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekend-ul?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Un weekend ideal pentru mine înseamnă relaxare, puțin gaming, timp petrecut cu prietenii și câteva ore dedicate comunității și proiectelor în care sunt implicat.

Reporter - PinkyQueen: Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuală", ești pregătit?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Sigur că da, sunt pregătit.

LUMEA VIRTUALA: @RĂDUCU

Reporter - PinkyQueen: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Sunt mai mulți membri din STAFF pe care îi apreciez și cu care colaborez foarte bine, deoarece sunt implicați, serioși și de încredere. Prefer să nu fac diferențe, fiecare contribuind în felul său la dezvoltarea comunității.

Reporter - PinkyQueen: Ce jocuri preferi să joci?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: În prezent sunt axat în special pe CS2 și League of Legends. CS 1.6 rămâne un joc de suflet pentru mine, însă îl joc mult mai rar în ultima perioadă.

Reporter - PinkyQueen: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Sunt mai mulți membri cu care m-aș bucura să mă întâlnesc și în viața reală, în special cei cu care am colaborat constant și cu care s-au legat prietenii de-a lungul timpului.

Reporter - PinkyQueen: Stiu ca esti vechi pe aceasta comunitate, ne poti povesti istoricul tau aici?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Am început ca un simplu membru pasionat, iar prin implicare și dorința de a ajuta comunitatea am ajuns să fac parte din STAFF. Am crescut odată cu această comunitate și continui să o fac.

Reporter - PinkyQueen: Care este părerea ta despre comunitate la momentul actual?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Comunitatea se află într-o continuă evoluție, are membri activi, un STAFF dedicat și un potențial foarte mare de dezvoltare.

Reporter - PinkyQueen: Ai vreun server favorit din comunitate?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Toate serverele sunt importante și fiecare aduce un plus comunității, fiind rezultatul muncii și pasiunii fondatorilor.

Reporter - PinkyQueen: Ce părere ai despre acest interviu?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Mi s-a părut un interviu foarte bine structurat și interesant, o modalitate excelentă de a cunoaște mai bine oamenii din spatele comunității.

Reporter - PinkyQueen: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs?
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Le mulțumesc tuturor pentru susținere și activitate. Ne apropiem rapid de pragul de 30.000 de membri și pregătim un concurs pe cinste pentru voi. Rămâneți aproape, implicați-vă și haideți să ducem comunitatea LeagueCS la un nivel și mai mare, împreună!

Reporter - PinkyQueen: Mulțumesc că ai dorit să participi la acest interviu! O zi frumoasă îți doresc!
Administrator Forum&Support TS3 - Raducu: Mulțumesc și eu pentru invitație! O zi frumoasă tuturor!

Îți mulțumesc pentru timpul tău și pentru gândurile împărtășite. Ne-a făcut plăcere să te cunoaștem mai bine și îți dorim să ai parte de cât mai multe reușite🤗🌈

• Ador 4
  • Fortzaaaa 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate