M6FIA Postat Decembrie 12, 2025 Postat Decembrie 12, 2025 Prenume » Andrei-Ionuț Vârsta » 26 Locația » București Ocupație » Alpinist utilitar. Hobby-uri și pasiuni » Gaming-ul și calisthenics Modalitate de contact » What'sApp , Discord , Instagram , Facebook etc. De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » După counter strike 1.6 O poză cu tine (opţional) » Am postat Aici ! Acordă o notă comunității » 10. Alte detalii » Sunt un baiat mai timid la inceput până mă acomodez dar după ... sunt foarte glumeț , imi place să râd , să cânt .. sunt foarte persuasiv , optimist .. și mă oftic foarte tare când pierd sau când ceva nu iese exact cum mă asteptam =))) sunt putin vulcanic . [ Zodia este de vină , nu io ) 1 1
LCS PREMIUM ^*$!!IoNuT!!$*^ Postat Decembrie 12, 2025 LCS PREMIUM Postat Decembrie 12, 2025 (editat) Editat Decembrie 12, 2025 de ^*$!!IoNuT!!$*^ 2
puffy Postat Decembrie 12, 2025 Postat Decembrie 12, 2025 Sa vad cum scap si de tine aici pacoste mica. :)) Te iubesc oricum. 1 1
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Decembrie 15, 2025 Administrator Postat Decembrie 15, 2025 Buna si bine ai venit!
Postări Recomandate