canceru Postat Decembrie 4, 2025 Postat Decembrie 4, 2025 Nume : canceru Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : propun să mai adăugăm un subforum știrii diverse unde să se pună știri care nu intră în celelalte categorii ex:Stiri mondene,știre cu actori,etc Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : utilizatorii poate citi ultimile știri despre vedete,etc
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Decembrie 4, 2025 Administrator Postat Decembrie 4, 2025 Nu e o idee rea dar a mai fost categoria Stiri din lume si nu a fost chiar o atractie pentru forum acel sub forum ! Eu as fi pro cu readaugarea unei asa rubrici
RĂDUCU Postat Decembrie 4, 2025 Postat Decembrie 4, 2025 Mulțumim pentru sugestie! Categoria de tip știri diverse / mondene a existat în trecut pe forum (sub numele „Știri despre lume”), însă a fost scoasă dintr-un motiv foarte clar: nu exista interes real din partea comunității. Majoritatea topicurilor rămâneau fără vizualizări și fără discuții, iar secțiunea devenea complet inactivă.
Alexvnder. Postat Decembrie 4, 2025 Postat Decembrie 4, 2025 Clar nu, știrile le vezi deja pe mass-media. Veniți cu ceva unic, fiindcă unicitatea este cheia în dezvoltarea unei comunități.
Dude1x3 Postat Decembrie 4, 2025 Postat Decembrie 4, 2025 As i see my colleagues opinions, they a re right. 1
canceru Postat Decembrie 4, 2025 Autor Postat Decembrie 4, 2025 1 oră în urmă, Nemesys. @ LCS a spus: Nu e o idee rea dar a mai fost categoria Stiri din lume si nu a fost chiar o atractie pentru forum acel sub forum ! Eu as fi pro cu readaugarea unei asa rubrici daca nu a mers atunci nu o sa meargă nici acum imi cer scuze de topic și de reply se poate închide
RĂDUCU Postat Decembrie 4, 2025 Postat Decembrie 4, 2025 Acum 17 minute, Canceru a spus: daca nu a mers atunci nu o sa meargă nici acum imi cer scuze de topic și de reply se poate închide Mulțumim pentru sugestie, topic închis. 1
Postări Recomandate