Ngiyakuthanda! Postat Noiembrie 8, 2025 Postat Noiembrie 8, 2025 Numele tău : Ngiyakuthanda! Vârsta ta : 30 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu prea multe inca nu, votez gtrs si ts3. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Daca as putea sa ajut cu mare drag, in rest cu activitatea pe care o am. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu, ma cunosc cu mai multe persoane de pe mai multe servere dar nu m-a recomandat nimeni in special. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vineiarna2025 UniqueID : +rsKeWQ2SbudzceMrtx91zNsM+s=
rezeck Postat Noiembrie 8, 2025 Postat Noiembrie 8, 2025 Te Salut ! Cu respect , nu te-am vazut deloc pe aici si nu stiu nimic despre tine si activitate ! Din partea mea ai un Contra ! Revino pe viitor sigur vei putea face parte din echipa noastra ! Respect ! 4
LCS PREMIUM puffy Postat Noiembrie 8, 2025 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 8, 2025 2 minutes ago, rezeck said: Te Salut ! Cu respect , nu te-am vazut deloc pe aici si nu stiu nimic despre tine si activitate ! Din partea mea ai un Contra ! Revino pe viitor sigur vei putea face parte din echipa noastra ! Respect ! Sunt de acord cu @rezeck, dar data viitoare iti asigur un pro . 2
Astaroth. Postat Noiembrie 8, 2025 Postat Noiembrie 8, 2025 Nu te am văzut niciodată pe ts, nu știu dacă te știe cineva din partea mea ai un nu clar poate pe viitor cum zice și Rezeck ! 1 1
Postări Recomandate