LCS PREMIUM jEko Postat Noiembrie 2, 2025 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 2, 2025 Numele tău : Nasacryl ; Vârsta ta : 28 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: am fot in staff destul de mult timp in trecut insa m am aglomerat cu unele chestii personale si a trebuit sa renunt. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : linisite si pace pe ts3. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vineiarna2025 UniqueID : y/BnjfCVKDqyA/poPgOOrMlZvew=
Administrator Nemesys. @ LCS Postat Noiembrie 2, 2025 Administrator Postat Noiembrie 2, 2025 Succes ! 1
RĂDUCU Postat Noiembrie 2, 2025 Postat Noiembrie 2, 2025 1 oră în urmă, Nasacryl ; a spus: Numele tău : Nasacryl ; Vârsta ta : 28 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: am fot in staff destul de mult timp in trecut insa m am aglomerat cu unele chestii personale si a trebuit sa renunt. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : linisite si pace pe ts3. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vineiarna2025 UniqueID : y/BnjfCVKDqyA/poPgOOrMlZvew= Mă tu ești bandit, ai pro. 1
Astaroth. Postat Noiembrie 2, 2025 Postat Noiembrie 2, 2025 Da-mi mesaj in privat sau cauta un alt support pentru grad ! 1 1
Postări Recomandate