ella. # Postat Martie 5, 2020 Postat Martie 5, 2020 Prenume » Elena Vârsta » 23 Locația » Buc Ocupație » bancher...nu, nu glumesc...chiar lucrez la banca :))) Hobby-uri și pasiuni » netflix, bosquito. Modalitate de contact » steam: ellla De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » m-a tot spamat un tip cu invite uri pe ts... si-am zis sa vad ce-i pe aici O poză cu tine (opţional) » :P Acordă o notă comunității » mai incolo... Alte detalii » &&&&&&
Fondator X-Tream Postat Martie 5, 2020 Fondator Postat Martie 5, 2020 Bine ai venit pe LeagueCS, Ella!
PoSeDaTuL Postat Martie 6, 2020 Postat Martie 6, 2020 @ella; De la Puterea Dragostei? Uh Bun venit ! Dacă dorești un interviu, caută-mă
ella. # Postat Martie 6, 2020 Autor Postat Martie 6, 2020 1 oră în urmă, PoSeDaTuL a spus: @ella; De la Puterea Dragostei? Uh Bun venit ! Dacă dorești un interviu, caută-mă fix aia... :))))))))))))))))))))))))) nu ma uit la asa ceva, dar voi incerca sa o iau ca pe un compliment...la aspect :))))))
LCS PREMIUM Livia Postat Martie 10, 2020 LCS PREMIUM Postat Martie 10, 2020 Speram sa te simti bine aici
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.