• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

[1]. Nume:Vladut

[2]. Nick server:spiroZ

[3]. Varsta:14 

[4]. LeveL:16

[5]. Ore jucate [Apasa aici]:51h

[6]. Ai citit regulamentul?:Da, dar nu pot sa spun ca l stiu din cap, dar mai citesc in fiecare zi.

[7]. De ce doresti admin?:Doresc admin pentru ca as vrea sa-mi fac prietenii noi in primul rand, si sa ajut comunitatea.

Editat de skaraotki
Postat

Contra Nu ai citit  regulamentul , și pune linkul cu orele de pe gametracker sau ss cu orele de pe server /ore 

Postat

CONTRA,You did not read the rules and you and the admins are not for making friends but for providing a good playing environment and punishing those who break the rules,and u dident read the rules. Good luck

Postat

CONTRA cerere incompleta,regulament necitit garantez 100%,nu existsa sa poti face o cerere de genu si sa te astepti sa primesti pro.citeste regulamentul,fi activ 2 saptani pentru a avea orele necesare cererii de helper,nu intra in buclul pe server,respecta regulile si un vocabular decent pentru a nu fi sanctionat si apoi revino cu o cerere conform modelului!bafta

p.s fa ce ti am zis si vei primii fara indoiala gradul de helper!😉

• UP 2
Postat

Contra. Zuky said everything, what you need to know and what i was planning to write. Good luck :)

• Mersi 1
  • LCS PREMIUM
Postat

Trebuia sa citesti mai atent regulamentul si stiai ce sa scrii la intrebarea 6 din cerere...

Contra.

Postat

contra

pentru motivele de mai sus.

+ dacă scopul tău principal în a deveni admin este să îți faci noi prieteni, îți recomand să rămâi la statutul de «player» până când vei conștientiza adevăratul rol al unui admin

• Confuz 1
  • Dislike 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate