Chestorr Postat August 28 Postat August 28 (editat) [1]. Nume:Ma numesc Andrei. [2]. Nick server:Chestor. [3]. Varsta:Am varsta de 21 e ani. [4]. LeveL:20. [5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://imgur.com/a/9QHoLhf, nu arata toate orele asa ca am facut ss cu /ore. [6]. Ai citit regulamentul?:mtuchi [7]. De ce doresti admin?:Am mai fost admin de 2 ori pe acest server, in schimb prima data am avut o activitate super mare am jucat cam un an si ceva si dupa din pacate a trebuit sa renunt din cauza timpului si a doua oare am jucat cam vreo 2 luni dar au intervenit multe chestii si nu am putut sa ma mai dedic dar de data asta as vrea sa revin in forta de dragul timpurilor bune si pe langa asta sa ajut acesta comunitate prin activitatea mea si seriozitatea pe care o voi depune, as fi foarte recunascator daca mi s-ar mai acorda o sansa pentru a-mi arata calitatile. Multumesc pentru atentia acordata. Editat August 30 de skaraotki
Totny Blaze Postat August 28 Postat August 28 Contra , ai 60 de min in ultima luna. Vorbești de activitate dar ceva îmi spune că nu sunteți prieteni 1
Chestorr Postat August 28 Autor Postat August 28 1 oră în urmă, Totny Blaze a spus: Contra , ai 60 de min in ultima luna. Vorbești de activitate dar ceva îmi spune că nu sunteți prieteni adevarat, dar voi fi activ.
LCS PREMIUM SicraN Postat August 28 LCS PREMIUM Postat August 28 Te cunoaștem, ești vechi, dar fără activitate nu se poate să îți recuperezi gradul. Contra.
J0K3RuL ;X Postat August 28 Postat August 28 1 hour ago, SicraN said: Te cunoaștem, ești vechi, dar fără activitate nu se poate să îți recuperezi gradul. Contra.
boataxadi Postat August 28 Postat August 28 Contra din pacate ,revino cu o activitate mai buna si data viitoare o sa ai un pro din partea mea !
zuky Postat August 29 Postat August 29 CONTRA trebuie sa fi activ minim 2 sap sa poti revenii,revino 2 sap sa iti recuperezi activitatea si fa o noua cere dar peste 2 saptamani! bafta
skaraotki Postat August 30 Postat August 30 Respins revino in 2 saptamani cu mai multa activitate T/C
Postări Recomandate