NyxQueen Postat Iulie 12 Postat Iulie 12 Prenume » Kassandra Vârsta » 24 Locația » De 8 ani locuiesc în Spania dar sunt din Republica Moldova Ocupație » Make-up artist Hobby-uri și pasiuni » jocurile video,desen ,muzică, călătorii Modalitate de contact » PM.. whatsapp ,Steam De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » de pe Server -ul anormalii / servere românești O poză cu tine (opţional) » aici Acordă o notă comunității » 8/10 Alte detalii »Ce să mai spun.Mă bucur foarte mult că am găsit această comunitate minunată. O îmbrățișare caldă pentru toată lumea! 3 3
Fondator John @ Anormalii Postat Iulie 12 Fondator Postat Iulie 12 19 minutes ago, NyxQueen said: Prenume » Kassandra Vârsta » 24 Locația » De 8 ani locuiesc în Spania dar sunt din Republica Moldova Ocupație » Make-up artist Hobby-uri și pasiuni » jocurile video,desen ,muzică, călătorii Modalitate de contact » PM.. whatsapp ,Steam De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » de pe Server -ul anormalii / servere românești O poză cu tine (opţional) » aici Acordă o notă comunității » 8/10 Alte detalii »Ce să mai spun.Mă bucur foarte mult că am găsit această comunitate minunată. O îmbrățișare caldă pentru toată lumea! Bine ai venit alaturi de noi 1
Administrator b o m bo N e l e Postat Iulie 12 Administrator Postat Iulie 12 ooo buna,bun venit целовать 1
Fondator Ares Postat Iulie 13 Fondator Postat Iulie 13 Bine ai venit alaturi de noi si speram sa te simti bine.
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 14 Administrator Postat Iulie 14 Bine ai venit, Kassandra!
Postări Recomandate