Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Iulie 12 Administrator Postat Iulie 12 Că în fiecare an, comunitatea LeagueCS România organizează un minunat concurs pentru domni, domnișoare și doamne! Pentru că este perioada frumoasă a anului, totul e înflorit, cald și plin de viață - organizăm un nou concurs special de vară! Miss & Mister Summer 2025 Premiile acestui concurs vor fii următoarele: Locul I: Badge MISS & MISTER SUMMER 2025 + 10 euro pentru ambii câștigătorii + 750 puncte (Level) + 500 puncte reputație Locul II: 500 puncte (Level) + 300 reputație + ai dreptul să ceri 2 lucrări într-o cerere ex. (avatar+semnătură) Locul III: 150 puncte (Level) + 100 reputație + ai dreptul să ceri 2 lucrări într-o cerere ex. (avatar+semnătură) Cum te poți înscrie la concurs: 1. Trebuie să ai cont pe LeagueCS.ro și să lași un comentariu la acest topic cu: - Numele tău real (doar prenumele este suficient) - vârstă la dată înscrierii (nu cât vrei să ai tu peste 10 ani). - județul din care faci parte (dacă vrei, poți să pui și orașul). - Un singur link cu minim 1 poză cu tine, încărcată pe IMGUR sau POSTIMAGE - O poză cu tematică de vară (la mare, la iarbă verde, la grătar etc.) să fie vizibilă în comentariu Atenție! Conturile făcute recent care dau like-uri la concurs, riscă să descalifice persoană în cauză. Pozele trebuie să respecte următoarele: O poză în care ți se vede față, cel puțin. Poza trebuie să fie cu tematică de vară. Pe poză trebuie să fie adăugat textul "Miss & Mister Summer 2025 by LeagueCS România". PERIOADA CONCURSULUI : 12 IULIE 2025 - 01 AUGUST 2025 Înscrieri: până pe 01 AUGUST 2025 Anunțarea câștigătorilor: 02 AUGUST 2025 ❤ Câștigători vor fi cei care strâng cele mai multe reacții la comentariul lor! Fii cea mai frumoasă sau cel mai carismatic membru al verii și câștigă acest concurs! Mult succes tuturor și vă mulțumim că sunteți alături de noi! @Fondator, @Administrator, @Global-Moderators, @Moderators, @Junior Moderators, @ GFX Designers, @Scripters, @LCS PREMIUM, @Asistență Tehnică TS3, @ Server Managers, @Addicted Members, @Members, @Girls Like every year, the LeagueCS Romania community is organizing a wonderful contest for gentlemen, ladies and gentlemen! Because it’s that beautiful time of the year, everything is blooming, warm, and full of life — we’re launching a brand new summer contest: Miss & Mister Summer 2025 Contest Prizes: 1st Place: MISS & MISTER SUMMER 2025 badge + €10 for each winner + 750 Level points + 500 Reputation points 2nd Place: 500 Level points + 300 Reputation points + the right to request 2 artworks in one request (e.g. avatar + signature) 3rd Place: 150 Level points + 100 Reputation points + the right to request 2 artworks in one request (e.g. avatar + signature) How to join the contest: 1. You must have an account on LeagueCS.ro and leave a comment on this topic with the following: Your real first name (first name only is enough) Your age at the time of registration The county you’re from (you may add your city as well) A single link with at least 1 photo of you, uploaded on IMGUR or POSTIMAGE One summer-themed photo (at the beach, picnic, barbecue, pool, etc.) must be visible directly in the comment ⚠ Attention! Accounts created recently just to give likes will result in automatic disqualification of the contestant. Photo Rules: At least one photo must clearly show your face One of the photos must be summer-themed The summer themed photo must contain the text: “Miss & Mister Summer 2025 by LeagueCS Romania” CONTEST PERIOD: July 12, 2025 – August 1, 2025 Registration deadline: August 1, 2025 Winners announced: August 2, 2025 ❤ Winners will be chosen based on the number of reactions (likes) on their comment! Be the most charming or beautiful member of the summer and win this special contest! Good luck to everyone, and thank you for being part of our community! 7 3 3
kenzzo ⅖ Postat Iulie 12 Postat Iulie 12 Mă numesc Sebastian, am 22 de ani. Sunt din județul Suceava, mai exact din Fălticeni, și încerc să-mi urmez visul de a deveni jandarm. Din păcate, momentan trec printr-o perioadă mai dificilă, după ce am suferit un accident la sport care m-a lăsat cu piciorul rupt. Cu toate acestea, nu renunț la visul meu și rămân determinat să-l îndeplinesc, pas cu pas. 11
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Iulie 12 Global-Moderators Postat Iulie 12 dragos 27 prahova 9 2
Dedy Postat Iulie 12 Postat Iulie 12 (editat) Razvan 35 de ani — Romania, breaza de sus, Prahova ___________________________________________ ___________________________________________ Editat Iulie 12 de Dedy 11
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Iulie 12 Autor Administrator Postat Iulie 12 Tema concursului de vară este: iarbă verde, mare, grătar sau alte peisaje care evocă atmosfera de vacanță la mare. Respectarea temei este obligatorie. Cei care nu se încadrează în temă vor fi descalificați. Puteți să editați post-ul și să puneți altă poză. @Răzvan @ LCS, @csfweed01, @Zedd Theme of the summer contest is: green grass, sea, barbecue or other landscapes that evoke the atmosphere of a seaside vacation. Compliance with the theme is mandatory. Those who do not fit the theme will be disqualified. You all can edit the post and add another picture. 10 1 1
LCS PREMIUM MADNESs @ Anormalii Postat Iulie 12 LCS PREMIUM Postat Iulie 12 Marius 23 de ani , Renania de Nord-Westfalia, Münster 7
Acesta este un post popular. karina22 Postat Iulie 14 Acesta este un post popular. Postat Iulie 14 (editat) -Karina -25 -Craiova Romania/ Salzburg Austria Editat Iulie 20 de karina22 11 1 8
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 15 Administrator Postat Iulie 15 Mă numesc Cătălin, cunoscut și ca Dexter. – am 26 de ani. Particip din pasiune și pentru amuzament. Dacă voi ajunge pe podium, voi ceda premiul – pentru mine, contează mai mult experiența decât recompensa. Sunt o persoană serioasă, responsabilă și atașată valorilor eticii și legalității. Craiova / București / Olt. 9 1 1
IM R Postat Iulie 25 Postat Iulie 25 (editat) - Adrian - 28 ani - Sibiu City Editat Iulie 25 de IM R 5 1
HuR1KaNe Postat Iulie 28 Postat Iulie 28 (editat) ... am stat cu degetul pe butonul de "Post" ca la dezamorsarea unei bombe. Dar iată-mă, am reușit! Ps: am uitat sa menționez, eu sunt băiatul cu șapcă Nume real: Mircea Vârsta: 37 Timis - Timisoara Baftă multă tuturor participanților! Editat Iulie 28 de HuR1KaNe 2 1
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat August 2 Autor Administrator Postat August 2 Concursul s-a încheiat! Înainte de toate, menționăm că următorii useri au fost eliminați din concurs din cauza nerespectării regulamentului: @Răzvan @ LCS @MADNESs @ Anormalii @IM R @csfweed01 Rezultatele finale – voturi primite: Voturi finale (băieți): Catahype – 19 voturi Zedd – 16 voturi Ares – 16 voturi Leanu – 14 voturi Kenzo – 11 voturi PlayZeek – 11 voturi Dedy – 11 voturi Dexter – 11 voturi Bigott1 – 10 voturi Hur1kane – 1 vot Voturi finale (fete): Karina – 20 voturi Ana Maria – 15 voturi Clasament final Mister LCS : Locul 1 (Mister): @CATAHYPE - 19 voturi Locul 2 (egalitate) @Zedd & @Ares - 16 voturi Locul 3: @Leanu - 14 voturi Clasament final Miss LCS: Locul 1(Miss) @karina22 – 20 voturi Locul 2 : @Ana-Maria - 15 voturi Câștigătorii vor fi contactați pentru premii în cel mult 24 de ore. 4 4
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat August 3 Autor Administrator Postat August 3 Premiile în banii au fost oferite: De asemenea și punctele pe forum la fel. Mai rămâne să acordăm badge-urile! 2
Postări Recomandate