• Like 4
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

• LCS PREMIUM
Postat
  • Nume : Marius
  • Vârstă : 23
  • De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa mi ocup timpul dupa munca
  • Ce sectiune dorești spre moderare? : CATEGORIE GENERALA
  • Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Am inceput prin a posta resurse, dar pe viitor de ce sa nu ma implic mai mult?
  • Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt activ zilnic de cand mi am creat contul, majoritatea postarilor mele au fost in CATEGORIA GENERALA
  • Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Nu am nici o problema cu asta
  • Ești recomandat de cineva din comunitate? :Nu neaparat, devylinn mi a zis, dar am zis sa mai astept putin sa fac putina activitate
  • Alte precizări : nu, pe parcurs daca o sa apara ceva am sa discut cu voi cu mare placere
  • Poti intra pe teamspeak la ședinte? : De ce nu? Clar 100%
  • Ador 1
  • Administrator
Postat

Pro! De ce n-ai facut cerere direct la campanie? Oricum, așteptam deja cererea asta :D

• Ador 1
  • Administrator
Postat

Pro, activitate am văzut ca ai la categoria de jocuri - mape 🤞

Mult succes👌

• Ador 1
  • LCS PREMIUM
Postat

:pros:- activitate ok, comportament ok, dar întrebarea care se pune este: De ce nu ai făcut la campanie asta?!

• Ador 1
  • Administrator
Postat

Salutare!

O să-ți accept cererea, dar rugămintea mea este să ai puțină mai multă atenție pe viitor!

O rog pe una dintre colegele mele, @devylinn @ Leaguecs sau @Luxiesă ți adauge gradul și să ți explice tot ceea ce ai de făcut!

Bine ai venit printre noi.

A C C E P T A T

C L O S E D

• Like 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate