LCS PREMIUM MADNESs @ Anormalii Postat Iulie 12 LCS PREMIUM Postat Iulie 12 Nume : Marius Vârstă : 23 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa mi ocup timpul dupa munca Ce sectiune dorești spre moderare? : CATEGORIE GENERALA Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Am inceput prin a posta resurse, dar pe viitor de ce sa nu ma implic mai mult? Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt activ zilnic de cand mi am creat contul, majoritatea postarilor mele au fost in CATEGORIA GENERALA Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Nu am nici o problema cu asta Ești recomandat de cineva din comunitate? :Nu neaparat, devylinn mi a zis, dar am zis sa mai astept putin sa fac putina activitate Alte precizări : nu, pe parcurs daca o sa apara ceva am sa discut cu voi cu mare placere Poti intra pe teamspeak la ședinte? : De ce nu? Clar 100% 1
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Iulie 12 Administrator Postat Iulie 12 Pro! De ce n-ai facut cerere direct la campanie? Oricum, așteptam deja cererea asta 1
Administrator Vanthea Postat Iulie 12 Administrator Postat Iulie 12 Pro, activitate am văzut ca ai la categoria de jocuri - mape Mult succes! 1
LCS PREMIUM Alexvnder. Postat Iulie 12 LCS PREMIUM Postat Iulie 12 - activitate ok, comportament ok, dar întrebarea care se pune este: De ce nu ai făcut la campanie asta?! 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 12 Administrator Postat Iulie 12 Salutare! O să-ți accept cererea, dar rugămintea mea este să ai puțină mai multă atenție pe viitor! O rog pe una dintre colegele mele, @devylinn @ Leaguecs sau @Luxiesă ți adauge gradul și să ți explice tot ceea ce ai de făcut! Bine ai venit printre noi. A C C E P T A T C L O S E D 2
Postări Recomandate