MADNESs @ Anormalii Postat Iulie 12, 2025 Postat Iulie 12, 2025 Nume : Marius Vârstă : 23 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa mi ocup timpul dupa munca Ce sectiune dorești spre moderare? : CATEGORIE GENERALA Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Am inceput prin a posta resurse, dar pe viitor de ce sa nu ma implic mai mult? Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Sunt activ zilnic de cand mi am creat contul, majoritatea postarilor mele au fost in CATEGORIA GENERALA Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Nu am nici o problema cu asta Ești recomandat de cineva din comunitate? :Nu neaparat, devylinn mi a zis, dar am zis sa mai astept putin sa fac putina activitate Alte precizări : nu, pe parcurs daca o sa apara ceva am sa discut cu voi cu mare placere Poti intra pe teamspeak la ședinte? : De ce nu? Clar 100%
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Iulie 12, 2025 Administrator Postat Iulie 12, 2025 Pro! De ce n-ai facut cerere direct la campanie? Oricum, așteptam deja cererea asta
LCS PREMIUM Vanthea Postat Iulie 12, 2025 LCS PREMIUM Postat Iulie 12, 2025 Pro, activitate am văzut ca ai la categoria de jocuri - mape Mult succes!
Alexvnder. Postat Iulie 12, 2025 Postat Iulie 12, 2025 - activitate ok, comportament ok, dar întrebarea care se pune este: De ce nu ai făcut la campanie asta?!
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 12, 2025 Administrator Postat Iulie 12, 2025 Salutare! O să-ți accept cererea, dar rugămintea mea este să ai puțină mai multă atenție pe viitor! O rog pe una dintre colegele mele, @devylinn @ Leaguecs sau @Luxiesă ți adauge gradul și să ți explice tot ceea ce ai de făcut! Bine ai venit printre noi. A C C E P T A T C L O S E D
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.