Moderators iportocala.xD Postat 23 ore în urmă Moderators Postat 23 ore în urmă Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! În acest interviu suntem alaturi de @HeLL^ Bună @HeLL^ mulțumesc că ai acceptat invitația acestui interviu. Reporter - porto: Începem simplu, cum te cheamă în realitate, unde locuiești și cu ce te ocupi? Moderator - HeLL^: Ma numesc Justin, locuiesc in Vrancea si sunt inginer electric. Reporter - porto: Care e rutina ta zilnică? Cafea dimineața sau direct haos? Moderator - HeLL^: Organizarea lucrurilor ce le voi face in acea zi etapizat si dupa direct pe treaba :)). Not coffee for me. Reporter - porto: Ce vis ai avut în copilărie și unde te afli acum în raport cu el? Moderator - HeLL^: Voiam sa devin medic veterinar, dar functia ce o detin acum, e mai mult decat vis. Reporter - porto: Cum îți organizezi timpul când ai multe pe cap? Moderator - HeLL^: Practic fac ce e mai urgent/greu si restul daca nu-mi ajunge timpul, le fac urmatoarea zi Reporter - porto: Ai vreun principiu după care te ghidezi în viață? Moderator - HeLL^: Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi. Reporter - porto: Care e cea mai bună decizie pe care ai luat o până acum? Moderator - HeLL^: Sunt mai multe, asa ca un exemplu, de a nu ramane in Bucuresti. Reporter - porto: Dacă ai putea schimba un singur lucru la tine, ce ai schimba? Moderator - HeLL^: Sa mai las din bunatate ca prea multa strica Reporter - porto: Cum reacționezi când cineva te enervează grav? Calm interior sau explozie? Moderator - HeLL^: Calm in exterior, razboi in interior Reporter - porto: Care este filmul/serialul preferat și de ce îți place atât de mult? Moderator - HeLL^: Venom Reporter - porto: Ești mai "noapte albă cu Netflix" sau "somn la 22:00 ca pensionarii"? Moderator - HeLL^: Depinde de cat de obosit sunt. Reporter - porto: Ce înseamnă "acasă" pentru tine? E un loc, un sentiment, o persoană? Moderator - HeLL^: Acasa pentru mine, este si mereu va fi FAMILIA Reporter - porto: Ce relație ai cu familia? Ești apropiat sau mai rezervat? Moderator - HeLL^: Apropiat Reporter - porto: Care e cea mai importantă lecție de viață pe care ai învățat o până la vârsta ta? Moderator - HeLL^: God is Great atat am de zis Reporter - porto: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? Moderator - HeLL^: Cariera pe care mi-am facut-o pana acum Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea virtuală, ești pregătit? Moderator - HeLL^: Desigur Reporter - porto: Cum ai dat de forum și cum te a atras? Moderator - HeLL^: Am dat de forum prin ajutorul pe care l-am acordat multor servere de cs 1.6 pe partea de scripting/configuratie. M-a atras seriozitatea unor oameni cu care am lucrat si lucrez in continuare. Reporter - porto: Primul joc pe care l ai jucat vreodată? Moderator - HeLL^: Chicken Invaders cred. Reporter - porto: Preferi single player sau multiplayer? Moderator - HeLL^: Multiplayer Reporter - porto: Te ai certat vreodată cu cineva din cauza unui joc? Moderator - HeLL^: Nu Reporter - porto: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni sau te poți baza pe ei? Moderator - HeLL^: Da, sunt multi ce fac parte din serverul meu. Reporter - porto: Ce părere ai despre atmosfera de pe forum? Toxică? Relaxată? Moderator - HeLL^: Imi place ca staff-ul e implicat. Reporter - porto: Cât despre relațiile de prietenie din gaming, poți enumera 4-5 persoane cu care te înțelegi, rezonezi cu ei/ele? Și să ne spui, de ce i ai ales pe aceștia? Moderator - HeLL^: @Hatsepsuta @Superior @Firefly @21Fear @devylinn @ Leaguecs ++ I love them Reporter - porto: A existat sau există un moment în comunitate care ți-a schimbat perspectiva asupra oamenilor? Moderator - HeLL^: Da... Reporter - porto: Ce crezi că lipsește comunității ca să fie „next level”? Moderator - HeLL^: Comunitatea este deja next level, totul e perfect din perspectiva mea Reporter - porto: Dacă ai putea trimite un user în „exil digital”, cine ar fi și de ce? Moderator - HeLL^: Nu as trimite :D Reporter - porto: Dacă forumul ar fi un animal, ce animal ar fi și ce zgomot ar scoate? Moderator - HeLL^: Leu Reporter - porto: Ai fost vreodată în mijlocul unui scandal pe forum? Cum ai supraviețuit? Moderator - HeLL^: Nu-mi plac certurile, incerc sa evit. Reporter - porto: Ce ai mânca dacă ar exista o “cină de forum” în viața reală, cu toți userii? Moderator - HeLL^: gratar direct Reporter - porto: Și cum crezi că va arăta LEAGUECS în următorii 4 ani? Moderator - HeLL^: Sper sa fie minimum tot la acest nivel. Reporter - porto: Un mesaj liber pentru oricine citește interviul tău? Moderator - HeLL^: Toate visele noastre pot deveni realitate dacă avem curajul de a le urma. Acesta a fost interviul sustinut de catre @iportocala.xD& @HeLL^ Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 2 4 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 22 ore în urmă Administrator Postat 22 ore în urmă Un interviu de nota 10 Felicitari @iportocala.xD & @HeLL^ 2 Citează
sh1nRa- Postat 21 ore în urmă Postat 21 ore în urmă 10 out of 10. Un interviu savuros! Congrats, @iportocala.xDx @HeLL^ 2 Citează
Global-Moderators Răzvan @ LCS Postat 17 ore în urmă Global-Moderators Postat 17 ore în urmă Felicitări pentru interviu amândurora. 10/10 2 Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat 5 ore în urmă Administrator Postat 5 ore în urmă Felicitări, Andreea. Nota 10. Citează
LCS PREMIUM Răzvan- Postat 1 oră în urmă LCS PREMIUM Postat 1 oră în urmă Felicitări pentru interviu. @HeLL^ chiar așa este, God is great. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.