Sari la conținut

Livia

LCS PREMIUM
  • Număr conținut

    1.625
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    11

Orice postat de Livia

  1. Nickname Forum: Livia Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam: https://imgur.com/a/bKPRY99 Despre comunitate: "Dimineata cand ma scol Dau check forum pe balcon Suntem top si vom ramane Haterii sa plece-n lume" -> Livia 2k21
  2. Concursul s-a incheiat. Va multumim tuturor pentru participare!!! Castigatorul a fost ales prin site-ul random.org. Topicul acesta avea 19 raspunsuri asa ca am introdus numere de la 1 la 19 iar site-ul a generat numarul 16. Al 16-lea reply este cel al lui @*Sp33d*[dinamo]*ALA*!!! DECI MARELE CASTIGATOR ESTE @*Sp33d*[dinamo]*ALA*!!! FELICITARI! SA PORTI SKIN-UL SANATOS SI LA CAT MAI MULTE FRAG-URI !! Voi reveni si cu editii viitoare. Va astept si pe restul care nu ati apucat sa va inscrieti Bafta tuturor * Dovada cum ca s-a primit skin-ul si totul e ok*
  3. 10, e fain rau :))) Vedeti ce nota dati ca nu iasa bine :))))
  4. Comunitatea LeagueCS va ofera GRATUIT un skin pe CS:GO, M4A4 Desolate Space. Tot ce trebuie sa faceti este sa cititi urmatoarele informatii, sa respectati niste criterii minime de participare si sa va inscrieti dupa modelul dat. Conditii de participare ★ Este OBLIGATORIU sa aveti minim 10 posturi pe forum. ★ Este OBLIGATORIU sa aveti minim o luna vechime pe comunitatea noastra. ★ Este OBLIGATORIU sa dati like paginii noastre de facebook ( https://www.facebook.com/LeagueCS.RO ) . ★ Este OBLIGATORIU sa fiti in grupul nostru de pe steam ( https://steamcommunity.com/groups/LeagueCS2k19 ). Informatii Castigatorul va fi ales prin site-ul random.org, doar daca respecta TOATE criteriile de mai sus. Daca respectati conditiile de mai sus, oricine poate participa la acest giveaway! Skin-ul il detin eu, deci sa nu va ganditi ca nu il primiti! Intervalul de inscrieri este 10.02.2021 - 18.02.2021! In data de 18.02 voi inchide topicul! Castigatorul va fi anuntat tot aici printr-un reply lasat de mine pana in data de 19.02.2021! In imagine aveti skin-ul din inventarul meu! Tin sa precizez ca este Minimal Wear Model de inscriere Nick forum: Screenshot-uri cum ca sunteti in grupul de steam si de facebook: Va asteptam in numar cat mai mare! Spuneti-le si prietenilor vostrii de pe TS care nu vad aceasta postare! Sa fie cu noroc! Bafta tuturor!
  5. Model postare: Denumire skin: Categorie(pistol/smg/rifle): Imagini: Pentru buna funcţionare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: 1. Regulamentul general al forumului se aplica si aici. 2. Înainte de a posta un skin, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 3. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. 4. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. 5. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like') 6. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului ! 7. Puteti posta maxim 5 postari/zi. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. *Toate skinurile vor trebui postate în topicuri diferite.
  6. Model Postare Descriere: Descărcare: Denumire plugin: Link oficial: Imagini (opţional): Alte precizari/detalii: Regulament General Când creaţi un topic nou, acesta trebuie sa fie de minim 6-7 randuri cu informatii relevante. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este recomandată adăugarea unor capturi de ecran sau poze pentru facilitarea procesului de recomandare. Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului ! Este OBLIGATORU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Nu abuzati de categorie. Puteti deschide maxim 5 topic-uri pe zi. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului.
  7. Livia

    [Regulament & Model] Mape

    Pentru buna funcţionare a acestui subforum, vă rugăm să respectați următoarele reguli: 1. Se respectă regulamentul general al forumului. 2. Înainte de a posta o mapă, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. 3. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. 4. Titlul trebuie să fie de genul "[Map] Nume mapă" / "[LGCS] - [Map] Nume mapă" / "[Mape] Nume mapă" / "[CSGO] - [Map] Nume mapă" sau puteţi să puneţi şi "[Map]". Atenţie ! Cine nu foloseşte aceste tipuri de titluri va avea topicul mutat la Arhivă şi va fi sancţionat cu warn începând de la a 2-a abatere de acest tip. 5. Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă/nelămurire legată de acesta. 6. Posthunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! (Îi puteți mulțumi autorului acestui topic prin butonul 'like this!') 7. Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. 8. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului ! 9. Puteți posta maxim 5 topicuri într-o zi , în caz contrar veți primi warn. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sancționa cu o atenționare prin PM dată de către moderatorul secțiunii la prima abatere. Următoarele abateri vor fi sancționate cu warn. *Toate mapele vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic". Model de Postare: Numele mapei: Autor: Imagini: Link de descărcare:
  8. Model Postare Autorul: Poze/Screenuri/Video: Alte specificații: Regulament General Nu folositi cuvinte obscene in alcatuirea tutorialului! Tutoriale sa arate impecabil, colorat, ingrosat + corectati greselile ce pot aparea! Incercati sa scoateti esentialul din ele, nu dati copy+paste! Tutorialele trebuie sa aiba link cu download(daca este nevoie)! Nu aveti voie sa postati un tutorial de doua ori, verificati inainte de a face unul! Nu aveti voie sa postati pentru +1, gen "frumos"sau "gj, bine facut" Tutorialele vor avea numele [Tutorial]-si numele tutorialului, pentru a fi mai aranjat si mai frumos. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului ! Aveti voie sa postati maxim 5 tutoriale pe zi! Nerespectarea regulamentului duce la WARN, asa ca daca alegeti sa il incalcati o faceti pe propria raspundere.
  9. Model de postare: ★ Config autor: ★ Instrucţiuni: ★ Link de download: Regulament General: Se respectă regulamentul general al forumului. Înainte de a posta un config, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. Titlul trebuie să fie de genul "[Config] Nume Cfg". Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă / nelămurire legată de acesta. Post hunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! ( Îi puteți mulțumi autorului acestui topic printr-o reactie la post ) Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului ! Aveți voie să deschideți maxim 5 subiecte pe zi în această secțiune.
  10. REGULAMENT DESCHIDERE TOPIC NOU Când creaţi un topic nou, acesta trebuie sa fie de minim 6-7 randuri cu informatii relevante. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este recomandată adăugarea unor capturi de ecran sau poze pentru facilitarea procesului de recomandare. Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore (3 zile) vor fi închise. Este OBLIGATORIU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. NU abuzati de categorie. Puteti deschide maxim 5 topic-uri pe zi. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. REGULAMENT POSTARE COMENTARIU Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbal, sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei. Cei care răspund sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal. Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Daca doriti sa multumiti pentru informatie este de ajuns sa reactionati la post. Nu uitaţi că repetarea abaterilor va duce la sancţiuni mai grave.
  11. Model Postare Nume: Autorul: Descriere: Poze/Screenuri/Video: Alte specificatii: Regulament General 1. Nu folositi cuvinte obscene in alcatuirea tutorialului! 2. Tutoriale sa arate impecabil, colorat, ingrosat + corectati greselile ce pot aparea! Incercati sa scoateti esentialul din ele, nu dati copy+paste! 3. Tutorialele trebuie sa aiba link cu download(daca este nevoie)! 4. Nu aveti voie sa postati un tutorial de doua ori, verificati inainte de a face unul! 5. Nu aveti voie sa postati pentru +1, gen "frumos"sau "gj, bine facut" 6. Tutorialele vor avea numele [Tutorial]-si numele tutorialului, pentru a fi mai aranjat si mai frumos. 7. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului ! 8. Aveti voie sa postati maxim 5 tutoriale pe zi! Nerespectarea regulamentului duce la WARN, asa ca daca alegeti sa il incalcati o faceti pe propria raspundere.
  12. Model de postare Titlu : Descriere: Autor : Descarcare : Pluginuri : Tip : Parola Arhivei( optional ) : Regulament General Mesajele off-topic sau spamming-ul nu sunt permise in caz contrar veti fi sanctionati. Numele topicului trebuie sa contina "Numele Addonsului si modul acestuia" . Exemplu : Addons Clasic . Modelul este obligatoriu in caz contrar veti primi warn. Link-ul de download trebuie sa fie valid în caz contrar veti primi warn. Evitaţi postarea de addons-uri care au mai fost postate. .Folosiţi funcţia search în caz contrar veti primi warn. Mesajele de gen "Multumesc" "Foarte fain o să îl încerc" sunt interzise. Lăsati reply numai dacă aveţi nelămuriri. Pentru a multumi unui user care a creat un post , aveti butonul like . În caz contrar warn. Când postati un addons nu uitaţi să postaţi şi link-ul de download. În caz contrar veţi primi warn. Aveți voie să postați maxim 5 topicuri într-o zi. În caz contrat, veți primi warn. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului !
  13. Model de postare: ★ Config autor: ★ Instrucţiuni: ★ Link de download: Regulament General: Se respectă regulamentul general al forumului. Înainte de a posta un config, folosiți funcția 'Search' pentru a verifica dacă nu a mai fost postat de altcineva. Thread-urile ce nu vor fi create conform modelului vor fi trimise la arhivă. Titlul trebuie să fie de genul "[Config] Nume Cfg". Subiectele din această secțiune au caracter informativ, drept urmare nu postați decât dacă aveți o problemă / nelămurire legată de acesta. Post hunt-ul este strict interzis! Comentariile de genul: 'mișto', 'îmi place asta', 'super' etc. vor aduce după sine un warn! ( Îi puteți mulțumi autorului acestui topic printr-o reactie la post ) Insultele, atacul la persoană sau limbajul vulgar către un alt membru al comunității este STRICT INTERZIS! Persoana în cauză se va alege cu un warn sau va avea contul suspendat în funcție de gravitatea situației. Aveți voie să deschideți maxim 5 subiecte pe zi în această secțiune. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului !
  14. Inainte sa deschideti un topic verificati cu ajutorul functiei "search" daca acel topic a mai fost postat. Sursa de unde v-ati inspirat trebuie sa fie postata in topic. Nu folositi cuvinte vulgare in continutul topicului. Nu aveti voie sa postati comentarii de genul: "gg, frumos etc..". Pentru un topic cat mai "aranjat" folositi imagini si/sau videoclipuri. Topicurile fara activitate vor fi inchise de catre moderatorul sectiunii la 72 de ore (3 zile) dupa crearea topicului ! Nume: Abilitate: Poze/Videoclipuri: Descriere(daca mai este nevoie): Alte precizari:
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate