Sari la conținut

Tweedle

Asistență Tehnică TS3
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de Tweedle

  1. Numele tău : Tweedle

    Grad : Ucenicul Tribului

    Absență / Retragere :  Absenta

    Perioadă: 24.05.2024 - x (revin cu edit)

    Motiv : Voi pleca in vacanta in Italia si nu prea o sa am timp sa fac activitate pe TS3, voi incerca sa mai activez intre timp.

    Alte precizări :  Momentan nu am biletele cumparate de intors, voi reveni cu edit dupa ce voi achizitiona biletele. Oricum nu va fi o perioada mai mare de 2 saptamani - 2 saptamani jumate.

  2.  Numele tău : Iulius

     Vârsta ta : 22 de ani.

     Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: In momentul de fata sunt implicat in proiectul de design unde am o activitate decenta pot spune.

     Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Doresc sa ma implic in dezvoltarea comunitatii, consider ca pot aduce un plus avand in vedere faptul ca am experienta in administrare.

     Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Devylin si Cosmina.

     Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): xtrim e boss

     UniqueID : NS5LwKUahJGP3iV9Qu26eCDLfkE=

    • Like 1
    • Ador 1
  3. Android-15-Camera-e1715242444142.jpg 

     

    Android 15 vine cu multiple optimizări și extensii ce ar trebui să ajute obținerea de poze și clipuri video de mai bună calitate, chiar și atunci când folosești alte aplicații de captură decât cea dedicată camerei foto.

    Problema cu telefoanele mai ieftine bazate pe Android este că producătorii acestora se bazează prea mult pe software generic pentru asigurarea funcțiilor de captură foto-video, lipsa optimizărilor regăsindu-se în probleme de expunere, imagini cu prea mult zgomot digital, poze blurate și clipuri video tremurate. Android 15 promite să îmbunătățească aceste aspecte punând la dispoziție noi filtre și extensii gata de folosit cu aplicațiile de captură.

    Este vorba de Camera2 API, interfața software pe care se bazează majoritatea aplicațiilor de Android pentru accesarea camerei foto.

    Actualul API Camera2 Extensions acceptă cinci tipuri de extensii:

    Auto: Ajustează setările în funcție de scenă.

    Bokeh: estompează fundalul pentru a sublinia subiectul.

    Retușarea feței: Îmbunătățește trăsăturile feței.

    HDR: extinde intervalul de expunere pentru fotografii mai bogate.

    Noapte: Îmbunătățește calitatea fotografiei în condiții de lumină scăzută.

    Însă tipul și calitatea extensiilor folosite variază dramatic de la un dispozitiv la altul. Unii producători, cum ar fi Samsung, implementează toate extensiile suportate folosind soluții performante dezvoltate în regie proprie, în timp ce pe alte dispozitive, cum ar fi seria Pixel de la Google sunt acceptate doar câteva extensii, în ideea de a conserva aspectul natural al imaginii sursă. Iar pe dispozitivele oferite de producători mai puțin reputabili găsim implementate extensii multe și de slabă calitate.

    Limitare majoră pentru actuala versiune de API, aceste extensii sunt de obicei disponibile numai pentru captură și previzualizare foto, nu și pentru filmare. Așa se face că majoritatea clipurilor filmate cu telefoane ieftine au un nivel de calitate foarte scăzut, mai ales în privința stabilizării imaginii.

    Android 15 este așteptat să rezolve acest neajuns introducând o nouă extensie numită Eyes Free videography, de folosit în modul de captură video. Pe lângă stabilizarea imaginii la nivel de bază, noua extensie va asigura și funcții mai avansate, spre exemplu focus selectiv și urmărirea anumitor obiecte sau porțiuni din imagine. Potrivit informațiilor obținute pe surse, Google va activa noile extensii chiar și pentru aplicațiile care nu sunt actualizate în mod expres pentru a le folosi, adăugând opțiunile relevante deja bifate în meniul Settings al dispozitivelor cu Android 15.

    Sursa: Click

  4. Samsung a confirmat din nou poziția sa de lider în industria tehnologiei de divertisment, obținând o cotă de piață de 30,1% în segmentul global al televizoarelor în 2023, conform raportului Omdia.

    Această performanță consolidată vine ca rezultat al focusului strategic al companiei pe televizoare premium, în special pe modelele QLED și OLED.

     

    image.png.3e18582ff696cb89d6014997a9605955.png

     

    Prin seria sa inovatoare de televizoare QLED, inclusiv cele mai recente modele Neo QLED, Samsung a depășit vânzări cumulate de 40 de milioane de unități începând cu lansarea din 2017. Cu o impresionantă cotă de piață de 60,5% pentru televizoarele cu prețuri mai mari de 2.500 de dolari și o avansare de 33,9% pentru televizoarele cu dimensiuni de peste 75 inci, Samsung rămâne lider în sectorul premium al televizoarelor. În plus, expansiunea în sectorul OLED, cu vânzări de 1,01 milioane de unități în 2023 și o cotă de piață de 22,7%, promite o creștere continuă în acest domeniu în 2024.

    De asemenea, Samsung continuă să stabilească standarde în piața soundbar-urilor, menținându-și poziția de lider pentru al zecelea an consecutiv, conform rapoartelor FutureSource Consulting. Cu o cotă de piață de 20,3% și o contribuție de 18,8% la volumul total de vânzări din industrie în 2023, soundbar-urile Samsung sunt recunoscute pentru calitatea sunetului și inovația lor revoluționară.

    Prin lansarea procesorului NQ8 AI Gen3 la CES 2024, Samsung anunță începutul Ereii Ecranelor AI, consolidându-și angajamentul față de inovație și excelență în domeniul tehnologiei de divertisment. Continuând să ofere caracteristici avansate și calitate superioară a sunetului, Samsung se poziționează ca lider pe piața globală a tehnologiei de divertisment, angajându-se să ofere experiențe valoroase și semnificative consumatorilor din întreaga lume.

     

    Sursa: Click

    • Like 2
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate