Sari la conținut

Tattoo

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    Membru Avansat

Configurații server

  • Server & Games
    GOLD

Vizitatori Recenți Profil

123 citiri profil

Realizările lui Tattoo

IRON I

IRON I (1/25)

0

Reputație Comunitate

  1. HAI SI TU ALATURI DE SERVERUL GOLD . CAUTAM STAFF MATUR.

  2. ✖ MODEL : → Nume → Nick Cs : → Varsta : → Oras : → Ore (screenshoot) : → Steam : → Poti ajuta serverul cu o donatie ? : → Ai citit REGULAMENTUL ? : → Daca ai citit intradevar REGULAMENTUL nostru te rog pune Cuvantul cheie ? :
  3. REGULAMENTUL POATE FI MODIFICAT IN ORICE MOMENT. REGULAMENT JUCATORI. 1. In functie de comportament, dreptul de a juca pe server poate fi retras. 2. Nu injurati sau abuzati alti jucatori. Pedeapsa: GAG 3 minute urmat de BAN 60 MINUTE. 3. Nu folositi cheaturi, scripturi, sau alte modele pentru jucatori. Pedeapsa: BAN PERMANENT. 4. CFG-urile sunt permise dar trebuie sa contina doar bind-uri si setari de CVAR-uri, fara Alias-uri si CVAR-uri blocate de Anti Cheat. 5. Nick-urile indecente, adresate cuiva sau nu, spraypaint-urile indecente sau reclama sunt interzise. Pedeapsa: RENAME - KICK sau BAN 120 minute dupa caz. 6. Reclamele de orice tip sunt interzise (radio, server de cs, site). Pedeapsa: GAG RENAME BAN 240 minute. 7. Codatii ! se raporteaza in say_team u@ numele CODATULUI ! 8. Nu cereti ADMIN sau SLOT si nu contestati pe server deciziile adminilor. Pentru aceste lucruri exista forumul. Pedeapsa: GAG, (KICK, BAN - doar pentru contestatii pe server) 9. Lipsa de la tastatura ce duce la a fi afk 2 runde implica trecerea la spectatori. 10. Este FREE GAME ! Dar T au obligata sa planteze Bomba, iar CT Defuse sau sa salveze ostatecii. Pedeapsa: SLAY 11. Toate armele sunt permise pe toate hartile. 13. Este permisa urcarea pe harta, dar NU iesirea din textura. Pedeapsa: SLAY 14. Este permis spawn kill pe orice harta. 15. Forumul va este la dispozitie pentru orice reclamatie. REGULAMENT ADMINI. 1. Adminul are indatorirea de a pastra buna functionare a serverului si respectarea regulilor. Pe langa acestea, pot aparea si privilegii. 2. Pe langa aceste reguli adminii trebuie sa respecte si regulamentul jucatorilor. 3. Nu se folosesc comenzi asupra unui jucator fara un motiv bine intemeiat, iar inainte de a da ban pentru cod adminul trebuie sa fie sigur ca acel jucator chiar are cod si sa aibe dovezi. 4. Nu se va imparti accesul de admin cu nimeni. 5. Nu puteti avea admin la noi daca aveti admin si pe alt server ce nu apartine comunitatii noastre LaLeagane. 6. Problemele intre admini se rezolva pe forum, in privat. 7. Nu se folosesc comenzi directe pentru probleme care trebuiesc discutate pe forum (ex. amx_unban, amx_ungag, amx_addadmin etc.) 8. Jucatorii AFK se trec spectatori dupa 2 runde ori vor primi kick, mai ales daca serverul este plin. 9. Hartile se schimba doar in ultimele 5 minute din harta cu amx_votemap sau daca se cere de catre jucatori si atunci se va da vot. 10. Admini sunt obligati sa participe la discutiile de pe forum. 11. La intrebarea daca s-a citit regulamentul se va raspunde cu: E cam scump, domnule! 12. OBLIGATORIU postarea banurilor date pe serverul GOLD.
  4. ✖ CERINTE ! 1. Fiecare admin isi va face propiul TOPIC. 2. Este obligatorie sa va postati DOVADA. ( poza sau demo ) → Nume : → IP + Steam : → Motiv : → Dovada :
  5. Tattoo

    Cerere DNS

    Numele d-vs: Alex IP server: 51.75.84.230:27015 DNS: GOLD.LEAGUECS.RO Tipul jocului (CS:GO, CS2, CS 1.6, SAMP): CS 1.6 Modul serverului: CLASIC Număr de sloturi: 32 Firmă găzduire: ENTRYsoft Deținători Principali (numele de pe forum): Doar eu. @Tattoo Deținători Secundari (numele de pe forum): - Link Thegamestracker: https://thegamestracker.com/server/768 Adresa de contact (mail, facebook, steam): goldleaguecsro@gmail.com Ce tip de server de voce folosești? (TS3, Discord): Ts3 De unde ai auzit de LEAGUECS ROMANIA? (Facebook, Google, Recomandat de ..)*: O stiu de mai demult.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate