Sari la conținut

Abdenather

Members
  • Număr conținut

    88
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Abdenather

  1. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  2. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  3. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  4. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  5. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  6. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  7. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  8. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  9. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  10. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  11. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  13. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  14. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  15. Numele dvs: Abdenather Numele vip-ului reclamat: Coro Data si ora:20.05.2024-20:40 Motiv reclamatie: folosire arma pe harta de awp Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/OLaTd0F (M249 este mitraliera) uite aici este vechea ta reclamatie unde a spus in topic hugo ca nu este voie cu arma pe harti de awp, decat pe predator!
  16. mda... joci fara sunet desi stii unde sunt toti.. Eu nu am nevoie sa cer wg, plus ca nu am voie, si desi la poze degeaba. Fiindca eram singuru care se facea invizibil si ma vedeai instant. Degraba, am iesit o data invizibil si nu am tras deloc si ai dat direct in mine (tu jucand fara sunet) lasa frate vrajeala. Nu e vorba ca joci mai "bine" decat mine si de aia fac asa, este vorba ca eu ca jucator daca imi dau seama ca ceva este in neregula nu stau sa fac poze sau sa cer anumite chestii fiindca foarte multi dintre voi va faceti ca nu stiti sa dati sau ca nu stiti ce sunt alea, asa cas apelez direct la demo.. m-am bagat spec sa iti fac demo si ce sa vezi. mureai de fiecare data. iar cand eram si eu pe "live" faceai fraguri de peste tot. Dupa tine, cum pot lua in considerare ceea ce faci? Hai sa te fac inteles si cu asta inchei tot subiectul! La inceput de runda m-am facut invizibil si am iesit de dupa perete si eu deabia daca am pus tinta pe voi, voi fiind vizibili, iar tu fara sa ma vezi ai tras direct in mine. altii cand se fac invizibili de ce eu nu am sanse sa ii vad de la distanta ? Cand unu e invizibil si trage in mine nu am de unde sa stiu de unde trage instant, ma uit peste tot si apoi il vad, dar tu faci invers! Eu tot sunt de parere ca folosesti ceva. SI la fel, daca eu iti faceam poze atunci, cu ce ma ajuta ? poate iti dezactivai wallu cand eram spec pe tine... Hai lasa..
  17. ce sa postez daca am specificat ca am facut un demo dar degeaba, cand sunt in joc nici nu apuc sa ies ca mor.. si mai zice ca cica joaca fara "sunet" joci fara sunet dar stii mai mereu pe unde ies si mai ales cand sunt invizibil. uite o alta dovada (daca eu joc fara sunet si unu este invizibil de la departare este foarte greu sa iti dai seama de unde s-a tras) te dai de gol singur.. faceti ce vreti. Mihai, daca vrei da-mi sanctiune pentru nepostare in banlist. Dar eu nu dau banuri degeaba, simt cand cineva are ceva! Si eu sunt un jucator cu o destula experienta dar in ciuda experientei cand e cineva transparent si trage in mine de la departare eu nu il vad, dar alti ca tine ma vad A, si mai erau momente cand eram predator pe harta awp_map, de 2 ori la rand mi-am luat hs din baza in baza de la tine, si tu ziceai ca ai avut noroc.. foarte mare noroc. eu nu il vad la 50 m si tu ma vezi baza in baza, NICE!
  18. Ba pleacă ma de aici. Dintre toți care erau pe server, de fiecare data când ma făceam invizibil fix când ieșeam știai unde sa tragi, și tu zici ca nu ai nimic? Mai faci și intenționat. Când sunt pe joc ma vezi de peste tot și când ma bag spec sa ma uit pe tine parca nu mai știi sa joci. Și plus ca aim_ak-colt, este o harta cam larga, am tras un glonț spre voi și instant ai știut unde sunt, asa faci de fiecare data. Și da, se vad luminile gloanțelor, dar nu mi se pare normal sa trag un glonț și sa știi instant unde sunt. Ti-am făcut un demo dar degeaba, ca atunci când m-am uitat la tine te făceai ca numai știai nimic. De fiecare data și pe orice harta lunga ai știut mereu unde sunt când eram invizibil.. adică ia-o logic, eu nu am timp sa te vad când ești vizibil, dar tu poți sa ma vezi invizibil, nu? În prima secunda când am ieșit am tras un glonț (doar un glont) și nici sa te uiți sa vezi unde sunt nu ai făcut, ai tras direct în mine.
  19. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  20. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  21. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  22. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  23. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  24. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  25. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate