Sari la conținut

JuNNky #

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    Tehnologie & IT Zone

Vizitatori Recenți Profil

280 citiri profil

Realizările lui JuNNky #

GOLD I

GOLD I (10/25)

  • 1 an de LeagueCS
  • 2 ani de LeagueCS
  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • 4 ani de LeagueCS Rar

Insigne recente

3

Reputație Comunitate

  1. SURSA Gigi Becali, anunț ferm, după Rapid - FCSB 4-0: ”În viața mea nu mai fac asta” După meciul cu Rapid, Gigi Becali a regretat că nu l-a transferat la FCSB pe Ermal Krasniqi, care a ajuns în iarnă de la CFR Cluj la gruparea giuleșteană. Kosovarul a marcat golul de 3-0 pentru Rapid la duelul care a avut loc sâmbătă seara pe Arena Națională. Gigi Becali a transmis că a vrut să-l transfere pe Krasniqi de la CFR, dar a fost convins de cei din staff să nu facă acest lucru. Acum, omul de afaceri a anunțat că nu se va mai consulta cu staff-ul în privința mutărilor pe care va dori să le mai facă. ”Ăsta e gol să-l iei pe care l-a dat Krasniqi? Trebuia să-l iau eu pe Krasniqi. Am vorbit cu cineva din staff că el nu joacă la CFR Cluj, dar uite ce a ajuns. În viața mea nu mai fac asta când vreau să iau un jucător. Mi-au povestit oamenii că nu joacă la CFR, că unde joacă în locul lui Coman la FCSB? Te mai consulți și cu staff-ul. Dar acum nu mai fac asta niciodată. Ți-am spus că e cel mai bun de la CFR Cluj”, a spus Gigi Becali.
  2. Titlu : Zombie Outstanding Descriere: Modul original Zombie OutStanding contine SMA) Autor : SideWinder Descarcare : Click Pluginuri : ZombieOutstanding.amxx MapEndManager.amxx hp_vi.amxx AutoJoin.amxx Tip : Zombie Outstanding. Parola Arhivei( optional ) : -
  3. Nume utilizator : JuNNky .# Vârsta dumneavoastră : 22 Ce categorii doriți să moderați? :stiri De ce doriți să aderați în echipa LeagueCS? : Sa ajut la dezvoltarea categoriei si forumului cât si teamspek De ce considerați că meritați această funcție? : Consider ca am destula experienta pentru a face parte din staff. Ați citit regulamentul și sunteți capabil să îl utilizați corect? : Da Puteți participa la o discuție pe TeamSpeak? : Da.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate