Sari la conținut

daniells84

Members
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Realizările lui daniells84

IRON III

IRON III (3/25)

  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. "care prin simpla lor prezenta iti provaca nervi" ... aici ai confirmat singur exact ce am spus, faptul ca de cand intru pe server, totul devine o problema personala. Sincer, nu mai am nevoie de niciun comentariu sau justificare de la tine....te felicit totusi ca ai recunoscut cum privesti unii jucatori... "imi cer scuze ca Nu am procedat corect, cu ban direct 2 ore, trebuia gag si dupa ban, dar avand in vedere ca nu esti la prima abatere cel putin la mine, ca dupa ce iti dam gag ne injuri mai rau ca pe maidan". Daca aveai rabdare si ma urmareai pana la final, ai fi observat ca ma duceam sa pun bomba, nu mai dadeai slap, nu era nevoie nici de gag si nici de ban. Toata lumea se juca linistita si nu s-ar fi ajuns aici. Eu asta vreau sa intelegi. In rest eu nu am nimic cu nimeni de pe server. Recunosc ca mi-am mai iesit din fire uneori, dar asta e, imi dai gag si imi vad de treaba, dar nu ban. iti mai spun un lucru, chestia asta cu "smecheri in fata unui monitor" nu ma caracterizeaza. Daca am sta amandoi fatat in fata la aceeasi masa ti-ai schimba total parerea despre mine. O zi placuta sa ai si tu! Mie unul mi-a trecut supararea, sper ca si tie!
  2. "Noi intram cu drag si cu placere pe server , sa jucam si sa ne facem timpul mai frumos, dar ma repet daca am 7 ca tine, care prin simpla lor prezenta iti provaca nervi, atunci nu poti sa mai joci sau sa adminezi asa cum scrie in regulament." La fel si jucatorii intra de drag, sa-si faca timpul mai frumos, dar se mai nimere un admin ca tine care are chef de glume si da slap la toti, ca el nu mai are rabdare sa punem bomba... Si cu ce ti-am provocat eu nervi? ca m-am oprit 3 secunde sa urmaresc radarul? Daca din atat te enervezi, mai bine dai quit, fumezi o tigara si intri linistit, dupa 2 ore, cat tine un ban pe care l-ai dat. Probabil doar 2 admini din 10 ar fi procedat asa cum ai facut tu, abuziv, sa nu mai spun de faptul ca unii admini injura in draci pe server, dar nimeni nu le face nimic niciodata. Nu esti primul admin care primeste reclamatie de la mine, dar atata timp cat nu exista sanctiuni pt voi, serverul se va duce in jos cat de curand, din pacate. Probele pe care le punem la dispozitie, sunt de prisos, stim asta...dar adminii ca tine se apara rusinos cerand ajutor la ceilalti admini, care sa intervina cu faze din trecut, pentru a musamaliza ancheta curenta. Am fost 2 jucatori care am denuntat acelasi lucru in cateva minute, slap abuziv, dar tu continui sa arunci cu noroi. Eu am dreptul sa ma simt frustrat, eu sunt cel care am primit slap si ban, nu tu. Nu vorbi de caracterul meu...caracterul tau l-am descris in chat, negru pe alb, ca sa il vada toti.
  3. Scuze ca iti reamintesc, aveam bomba, eram in zona mid, m-am uitat pe radar sa vad coechipieri si am plecat spre scari in drum spre A. Cand tu mi-ai dat slap eram aproape de scari nicidecum in baza. Deci mai aveam max 10 secunde si puneam bomba. Te rog frumos sa nu minti. Nu sunt genul sa stau cu awp numai in baza ca altii care chiar stau. Deci tu mi-ai dat slap efectiv cand mergeam spre X. La fel ai facut si cu celalalt jucator, se vede clar in discutia din chat. El ar putea sa fie martor. Nu poti sa minti pe fata cand am postat discutia si se vede clar. Nu ma poti obliga sa alerg pe harta daca in fata mea sunt adversari. Intai m-am orientat pe radar sa vad daca zona e libera si apoi am plecat. Tu nu ai avut rabdare cateva secunde pana sa verific radarul. Daca nu ai rabdare du-te si apuca-te de altceva, lasa-ne pe noi sa ne jucam linistiti. Daca erai atent pe server, eu chiar am pus bomba de cateva ori, deci nu imi spune mie ca stau numai in baza la panda. Cel mai probabil ti-am dat frag si te-ai ofticat, lucru cel mai des intalnit la admini. Dar asta e situatia, tu ca admin ai dreptul sa ma jignesti si sa ma ameninti dupa bunul plac iar eu nu am voie sa ma joc linistit. Intru sa ma relaxez, sa joc linistit si primesc ban 2 ore, total inutil. Genul asta de atitudine in niciun caz nu face bine serverului. Este vorba de a respecta jucatorii, altfel o sa ajungeti sa jucati intre voi adminii pe server. Vrei respect, respecta!
  4. Nick-ul tau : Danny Nick-ul Adminului sau Player-ului: Malhocioco Steam ID-ul Numeric al Adminului sau Player-ului : STEAM_0:1:555538331 Motivul Reclamatiei : comportament inadecvat fata de jucatori Dovada screenshot: Specificati daca a fost admin sau player: ADMIN Jucam pe harta dedust la tero, si adminul Malhocioco supara jucatorii cu Slap. Intr-un game a dat slap la unul, (se poate vedea in chat) desi era timp suficient sa puna bomba, si apoi la gameul urmator mi-a dat si mie, cu toate ca eram in drum spre X. I-am scris in chat sa inceteze cu slap-urile si sa ne lase sa jucam si mi-a dat ban 2 ore. Eu chiar eram foarte activ, faceam fraguri, aveam bomba si m-am dus spre X, la un moment dat m-am oprit cateva secunde sa urmaresc radarul de coechipieri, am pornit spre X si apoi inceput sa dea slap. Atitudinea asta mi se pare foarte deplasata pentru un admin, sincer, mai ales ca a mai facut gestul asta si cateva minute inainte cu alt player. Consider atitudinea lui iresponsabila si inadecvata pentru un admin intrucat provoaca jucatorii si apoi ii ameninta. Atasez si discutia din chat pentru confrmare. Va multumesc frumos, Danny
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate