Sari la conținut

champioN @ Anormalii

LCS PREMIUM
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de champioN @ Anormalii

  1. Prenume » Laurentiu Vârsta » 25 Locația » prahova - ploiesti Ocupație » sofer Hobby-uri și pasiuni » fotbal , cs 1.6 Modalitate de contact » pm pv ! De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » net O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » 10 , are un potential enorm Alte detalii » -
  2. Salutare, PRAHOVA.LEAGUECS.RO este in cautare de admini si fondator ! Server-ul PRAHOVA.LEAGUECS.RO este in cautarea unor persoane care sa se implice in sustinerea si dezvoltarea serverului.
  3. Salutare Cei care vor ajuta cu cate un vot la server accesand link-ul https://topg.org/cs-servers/server-662390 - https://thegamestracker.com/server/721 , voi tine cont de vot urile voastre si veti fi recompensati ! M ati ajuta foarte mult daca ati vota serverul in fiecare zi. Adminii au obligatia de a vota serverul in fiecare zi. Votul se poate da o data la 24 de ore . Va rog sa lasati un reply cu textul VOTAT . Link 1 -> https://topg.org/cs-servers/server-662390 Link 2 -> https://thegamestracker.com/server/721
  4. Titlul acestui topic sa fie: "Banlist <Nick Admin>" 1. Nick jucator : 2. IP : 3. SteamID : 4. Data si ora : 5. Motiv : 6. Dovezi : ( Imgur / zippy ) 7. Alte detalii : ATENTIE! Adminii isi vor crea singuri acest topic!
  5. Titlul acestui topic sa fie: "Cerere Unban <Nick-ul tau>" 1. Nick-ul tau : 2. Steam ID : 3. Ip-ul ( Link ) : 4. Adminul care te-a banat : 5. Motivul : 6. Data/Ora : 7. Dovada ( Imgur ) : ATENTIE! Cererea fara dovada va fi ANULATA!
  6. Titlul acestui topic sa fie: "Reclamatie Admin/Player <Nick>" 1. Nick-ul tau : 2. Nick-ul reclamatului : 3. IP/STEAM-ul reclamatului : 4. Data/Ora : 5. Motivul : 6. Dovada ( Imgur ) : ATENTIE! Reclamatia fara dovada va fi ANULATA!
  7. Titlul acestui topic sa fie: "Cerere Admin <Nick-ul tau>" 1. Nick : 2. Varsta : 3. Ocupatie : 4. Esti pe grupul de Steam? (apasa aici) : 5. Stiti sa faceti un test wg/ss/demo? : 6. Cat timp poti fi activ pe server pe zi? : 7. Ai citit regulamentul? : ATENTIE! Daca sunteti respins , asteptati 1sapt pentru noua cerere!
  8. Regulament Jucători 1. In functie de comportament, dreptul de a juca pe server poate fi retras. 2. Nu injurati sau abuzati alti jucatori. Pedeapsa: GAG/KICK/BAN 3. Nu folositi cheaturi, scripturi, sau alte modele pentru jucatori. Pedeapsa: BAN permanent. 4. CFG-urile sunt permise dar trebuie sa contina doar bind-uri si setari de CVAR-uri, fara Alias-uri si CVAR-uri blocate de Anti Cheat. 5. Nick-urile indecente, adresate cuiva sau nu, spraypaint-urile indecente sau reclama sunt interzise. Pedeapsa: RENAME,KICK,BAN 6. Reclamele de orice tip sunt interzise (radio, server de cs, site). Pedeapsa: GAG/RENAME/BAN 7. Codatii se raporteaza cu say_team ( u ) si se incepe mesajul cu @. Pedeapsa: GAG 8. Nu cereti admin/slot si nu contestati pe server deciziile adminilor. Pentru aceste lucruri exista forumul. Pedeapsa: GAG, (KICK, BAN - doar pentru contestatii pe server) 9. Este FREE GAME ! Dar T au obligata sa planteze Bomba, iar CT Defuse sau sa salveze ostatecii. Pedeapsa: SLAY 10. Este permisa urcarea pe harta, dar NU iesirea din textura. Pedeapsa: SLAY 11. Este permis spawn kill pe orice harta. 12. Daca un admin cere ca dovada a faptului ca jucatorul nu are cheaturi sau scripturi un WG, jucatorul este obligat sa se transfere la spectatori si va avea la dispozitie un timp limitat pentru a prezenta dovada. In cazul in care jucatorul nu poate prezenta WG-ul, va comunica adminului si se va gasi o solutie. Ignorarea cererii adminului sau parasirea serverului fara a prezenta o dovada duce catre banarea jucatorului. 13. Când un admin face poze unui jucător, acesta este obligat să le încarce pe orice site upload în maxim 5 minute. 14. Forumul va este la dispozitie pentru orice reclamatie. Regulament Admini 1. Adminul are indatorirea de a pastra buna functionare a serverului si respectarea regulilor. Pe langa acestea, pot aparea si privilegii. 2. Pe langa aceste reguli adminii trebuie sa respecte si regulamentul jucatorilor. 3. Nu se folosesc comenzi asupra unui jucator fara un motiv bine intemeiat, iar inainte de a da ban pentru cod adminul trebuie sa fie sigur ca acel jucator chiar are cod si sa aibe dovezi. 4. Nu se va imparti accesul de admin cu nimeni. 5. Problemele intre admini se rezolva pe forum. 6. Admini sunt obligati sa participe la discutiile de pe forum. 7. Admini sunt obligati sa se alature pe serverul de Discord. 8. Adminilor le este interzis folosirea comenzilor pe un alt admin, se face record/demo si se posteaza pe forum cu dovezi clare! 9. Nu se folosesc comenzi directe pentru probleme care trebuiesc discutate pe forum (ex. amx_unban, amx_ungag, amx_addadmin etc.) 10. Hartile se schimba doar in ultimele 5-7 minute din consola, cu amx_votemap sau daca la cerere catre jucatori o alta harta. 11. Toti adminii trebuie sa posteze banurile date pe forum in sectiunea Banlist in maxim 24 ore si trebuie sa fie insotite de dovada (poza, demo, copy-paste din consola) 12. La intrebarea daca s-a citit regulamentul se va raspunde cu: E cam scump, domnule!
  9. Numele d-vs: Laur IP server: 217.156.22.29 DNS: prahova.leaguecs.ro Tipul jocului (CS:GO, CS2, CS 1.6, SAMP): cs 1.6 Modul serverului: classic Număr de sloturi: 32 Firmă găzduire: esa Deținători Principali (numele de pe forum): doar eu Deținători Secundari (numele de pe forum): - Link Thegamestracker: https://thegamestracker.com/server/721 Adresa de contact (mail, facebook, steam): pm aici ! Ce tip de server de voce folosești? (TS3, Discord): ts3 De unde ai auzit de LEAGUECS ROMANIA? (Facebook, Google, Recomandat de ..)*: o stiu de cand s-a deschis !
  10. Oferta: esagames Mod: Clasic Numar sloturi: 32 DNS: PUB.LEAGUECS.RO Caut: Sprijin financiar, staff, oameni pentru partea tehnica etc Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp etc Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu ) Edited
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate