Sari la conținut

[ TENIS ] Simona Halep şi soţul său, Toni Iuruc, au ajuns la locaţia în care vor petrece alături de 300 de invitaţi


cosm1n.

Postări Recomandate

Simona Halep, care pe 27 septembrie va împlini 30 de ani, trăiește azi unul dintre cele mai importante momente din viața ei. Va spune ”Da!” în fața ofițerului stării civile, alături de Toni Iuruc, cel care îi devine soţ.

TENIS

  • Simona Halep şi Toni Iuruc / Foto: Captură Digi Sport
  • UCL: Club Brugge - PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 2
  • UCL: Inter - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UPDATE 16:25: Simona Halep şi Toni Iuruc au ajuns la locaţia din Constanţa în care va avea loc petrecerea cu ocazila cununiei civile.

De astăzi, marea campioană a României se va numi Simona Halep Iuruc. Simo era zâmbitoare şi părea realmente fericită. Înainte să treacă de barieră, ea a lăsat geamul jos şi i-a salutat pe ziariştii care îi aşteptau sosirea.

Volume 90%

 

UPDATE, 15:45: Ilie Năstase şi partenera sa, Ioana, au ajuns şi ei la petrecere. Fostul număr 1 mondial a venit îmbrăcat aşa cum a anunţat, într-o ţinută de general albă, în timp ce Ioana avea o rochie roşie.

Venerat sau detestat? Erou sau criminal? Hai în Digi Online să vezi Fidel Castro-carisma unui dictator, azi de la 21:00, numai pe Digi World!

"Pe mine nu m-a anunţat nimeni că nu trebuie să am telefonul la mine. E aici, dar dacă trebuie să-l las, îl las fără nicio problemă", a precizat Ilie Năstase.

Ilie Năstase şi soţia sa, Ioana / Foto: Captură Digi Sport

UPDATE, 14:40: Cununia civilă va avea loc la ora 16:00, la clubul ”Fratelii” din Mamaia, acolo unde Simona Halep și Toni Iuruc s-au întâlnit în premieră.

Sportiva din Constanța a pus la punct toate detaliile pentru cununia civilă, cea care va prefața fastuoasa nuntă programată vara viitoare.

Galerie Foto

Fără telefoane la nuntă! Măsuri fără precedent impuse de Simona Halep

Deși este vorba doar despre o cununie, la fel cum s-a întâmplat și la Maria Iordănescu sâmbătă, la fericitul eveniment găzduit pe seară de clubul Fratelli din Mamaia au fost invitate 300 de persoane. Halep nu a evitat pe nimeni, dar, în schimb, a pus o condiție.

Astfel, toți cei care vor fi prezenți la cununia civilă a Simonei Halep, cu Toni Iuruc, care  este programată la ora 16:00 la Starea Civilă, vor fi obligați să nu intre în local cu telefoanele mobile sau cu orice alt aparat de înregistrat, susțin cei de la ziare.com.

De asemenea, absolut toți invitații, printre care este așteptat și Președintele României Klaus Iohannis, au fost anunțați că nu vor fi acceptate deloc cadourile sau darurile în bani.

Ce nume va purta Simona Halep după căsătoria cu Toni Iuruc

Toni Iuruc a cerut-o de soție pe Simona în această vară. Sportiva va lua și numele soțului pe lângă cel de Halep și se va numi Simona Halep - Iuruc de acum înainte.

Simona Halep a preferat să-și păstreze și numele de fată, care este brand puternic, deși tradiția comunității machedonilor prevede ca soția să poarte doar numele soțului.

 

 

sursa => www.digisport.ro

 

MDU0MTc2Y2Y2ODAxMzk1ZDJmMTQ4MTJiMQ==.thu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate