Sari la conținut

[FOTBAL] Ilie Dumitrescu și Narcis Răducan au căzut de acord: care sunt marile favorite pentru câștigarea Ligii Campionilor


jAN

Postări Recomandate

MCZoPTYzNiZoYXNoPTA0NGJiMzMxYWMxZGI3ODg5

     Partidele din grupele noului sezon UEFA Champions League debutează în această seară, ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport, capul de afiș al zilei fiind duelul dintre Barcelona și Bayern.

Ilie Dumitrescu și Narcis Răducan au căzut de acord: care sunt marile favorite pentru câștigarea Ligii Campionilor

     Ilie Dumitrescu și Narcis Răducan au prefațat noul sezon al Ligii Campionilor și și-au ales favoritele pentru câștigarea trofeului. Ambii merg pe mâna uneia dintre Manchester City sau Paris Saint-Germain.

     Manchester City a ajuns în sezonul trecut până în finală, cea mai bună performanță a sa în Liga Campionilor, iar în această vară l-a transferat pe Jack Grealish pentru 117 milioane de euro. De partea cealaltă, Paris Saint-Germain visează și ea la titlu după o campanie de transferuri extraordinară. În această vară, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Lionel Messi și Achraf Hakimi au semnat cu gruparea de pe Parc des Princes.

     "După cum s-au mișcat în vara asta la transferuri, PSG arată cel mai bine, dar e prematur să dăm o favorită. E o competiție complexă, cea mai grea de câștigat.

      E clar, avem echipe de top, cu tradiție, experiență. Cine se aștepta, de exemplu, ca Chelsea să câștige trofeul în sezonul trecut? Eu am două echipe anul ăsta - City și PSG", a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea Euro Fotbal, de la Digi Sport.

     "Tot acolo merg și voturile mele. Și eu mizez pe parizieni pentru că a ajuns acolo Messi și nu numai. Pare o echipă foarte interesantă, să vedem dacă va confirma.

     În schimb, îmi place City. Dacă nu câștigă PSG, mi-ar plăcea să ia ei trofeul. În rest, ar mai fi echipe, Bayern, Real, pe care n-aș scoate-o din ecuație. Mai e și Chelsea, Atletico poate", a spus și Narcis Răducan.

 

sursa:Digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate