Sari la conținut

[NEWS] Marius Șumudică le-a spus turcilor totul despre Olimpiu Moruțan. Cum îi prevede viitorul la Galatasaray


Mr.Predator-.-

Postări Recomandate

MjkzMTYzNzY2Zjk5N2JjNzE3MzhlMmJkNGJjNQ==

 

Marius Șumudică le-a spus turcilor totul despre Olimpiu Moruțan. Cum îi prevede viitorul la Galatasaray
Antrenorul cunoaște foarte bine Superliga Turciei, după ce a lucrat la echipe precum Kayserispor, Gaziantep sau Rizespor, astfel că jurnaliștii turci au fost curioși să afle părerea acestuia. Șumudică a avut cuvinte de laudă pentru Moruțan, spunând că fostul jucător de la FCSB are șanse mari să fie titular.

Totodată, Șumudică a adăugat că Gigi Becali a avut numeroase oferte pentru Olimpiu Moruțan, însă sumele ridicate cerute de patronul de la FCSB le-au determinat pe cluburile interesate să renunțe.

"Mereu am fost o persoană deschisă și nu pot să mint. Moruțan este un jucător cu mult potențial. Totuși, să nu uităm că Superliga este un campionat foarte bun, foarte dificil. Moruțan are 22 de ani și e la prima lui experiență în străinătate, unde întâlnește o cultură nouă. Cred că va fi unul dintre jucătorii care vor ieși cel mai mult evidență în campionat, după ce se va adapta. Am încredere în Moruțan.

Fatih Terim își dorește să construiască o echipă tânără și dinamică. Moruțan e un jucător care poate pune pericol în orice moment al jocului, iar asta pare să fie marea problemă a lui Galatasaray la acest moment. Își folosește foarte bine piciorul stâng și e un fotbalist care poate face diferența atunci când primește mingea. Cred că poate fi titular. Îi urez multă baftă la Galatasaray!", a spus Șumudică, pentru beIN Sports.

Olimpiu Moruțan a semnat un contract pe cinci sezoane cu Galatasaray, valabil până în iunie 2026
Fatih Terim, prima reacție după ce Olimpiu Moruțan a ajuns la Galatasaray
Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

După oficializarea mutării, a reacționat și Fatih Terim, antrenorul grupării la care evoluează Alexandru Cicâldău și la care a colaborat cu alți fotbaliști români, precum Gică Hagi și Gică Popescu.

”Putem spune că transferul lui Moruțan este încheiat. Suntem bucuroși că am reușit să aducem un jucător tânăr și talentat la echipa noastră.

Moruțan este un jucător pe care scouterii noștri l-au urmărit încă de când avea 18 ani. I-au urmărit dezvoltarea”, a declarat Fatih Terim.

Giovanni Becali, cel care deține firma care a intermediat transferul, a transmis că și-ar dori să pună o presiune suplimentară pe umerii lui Olimpiu Moruțan și Galatasaray să-i dea tricoul cu numărul 10, însă Fatih Terim a declarat că nu se va grăbi să ofere rolul de decar românului.

”I-am dat numărul 10 lui Hagi. Cred că voi mai aștepta puțin până să rezolvăm asta pentru că mai pot apărea surprize”, a recunoscut Fatih Terim.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate