Sari la conținut

[FOTBAL] Dorin Rotariu negociază cu o echipă importantă! Unchiul său, Iosif Rotariu, a făcut anunțul: „Este vorba despre o echipă din cupele europene”


akTeN

Postări Recomandate

Dorin Rotariu negociază cu o echipă importantă! Unchiul său, Iosif Rotariu, a făcut anunțul: „Este vorba despre o echipă din cupele europene”

1623486058418.jpg?width=848&height=0

Dorin Rotariu nici nu se gândește să revină în Liga 1. Unchiul său, fostul mare internațional Iosif Rotariu, a explicat ce opțiuni are jucătorul de 25 de ani.

Dorin Rotariu, ultima dată la Astana (Kazahstan), e liber de contract și negociază cu o echipă importantă din Europa.

Extrema dreaptă, care poate evolua și în centru, mai avea contract cu Astana până în decembrie 2022, dar a decis să își depună memoriu pentru a termina înțelegerea.

Dorin Rotariu negociază cu o echipă de cupe europene

„În scurt timp veți afla că va pleca la o echipă din străinătate. E tânăr, are tot viitorul în față, vrea să ajungă la echipa națională din nou. Nu se pune problema să vină în Liga 1.

Este vorba despre o echipă din Europa, unde să fie vizibil. E o echipă de cupele europene. Dorin are mai multe oferte, acum analizăm bine. Obiectivul lui e să joace în cupele europene și să revină la națională”, a spus Iosif Rotariu în emisiunea Ora Exacta în Sport, de la PRO X.

sursa: gsp.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate