Sari la conținut

[FOTBAL] Octavian Popescu, analizat ”la sânge”! Capitolul la care e ”diabolic” și unde trebuie să mai lucreze: ”E obligatoriu”


jAN

Postări Recomandate

PTYzNiZoYXNoPWJlMGFiMjhlZWYwNjMwMzA4ZmZh

Dumitru Dragomir a vorbit despre Octavian Popescu, ”perla” lui Gigi Becali, pentru care FCSB a primit o ofertă de 13.000.000 de euro, refuzată.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal este de părere că OctaviaDun Popescu este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai lumii.

Dumitru Dragomir, convins de Octavian Popescu

Din punct de vedere valoric, Dumitru Dragomir consideră că fotbalistul de la FCSB se poate apropia de Erling Haaland, vedeta de la Borussia Dortmund, însă pentru a atinge un nivel superior Octavian Popescu trebuie să evolueze într-un campionat mai puternic decât Liga 1.

Dumitru Dragomir susține, în același timp, că Gigi Becali este un bun negociator și știe să își pună în valoare jucătorii și, cu siguranță, pentru Octavian Popescu, finanțatorul FCSB-ului va obține cel puțin 25 de milioane de euro.

”Este în primii zece din lume. Dacă Popescu ar juca la City, Chelsea sau altă echipă de top, viitorul lui ar fi strălucit. A face marketing nu e o greșeală. Să îți lauzi marfa este un mare secret. Toată lumea minte, de la americani până la ruși. Cine face marketing, ăla vinde. Becali face singur marketing și îi merge. Victor și Ioan Becali au făcut mult bine fotbalului românesc. Multe echipe ar fi dispărut fără ei. Nu spun că e mai mare decât Haaland. Sunt și doi ani distanță între ei”, a declarat Dumitru Dragomir, la Digi Sport Special.

Capitolele la care Octavian Popescu trebuie să se îmbunătățească

Cu toate acestea, pentru a obține suma de bani dorită, Gigi Becali nu trebuie să renunțe prea devreme la Octavian Popescu și trebuie să investească în el.

De asemenea, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că Octavian Popescu trebuie să se îmbunătățească la capitolul fizic.

”După părerea mea, Becali ar face foarte bine să îl mai țină un an de zile, doar să nu se accidenteze. Să îi dea drumul un pic mai copt. Lui îi trebuie forță în picioare. Are capacitate de efort ieșită din comun. Are un moral de competiție înaltă pentru 18 ani, e diabolic.

Dacă nu se accidentează, îl vinde cu peste 25 de milioane. Afară, dacă se duce, trebuie să joace. Dacă stă pe bancă, se pierde. Lui îi trebuie forță în picioare. Mental, stă bine. Face totul în viteză. Dobrin avea viteză în execuție, nu și în deplasare.

Trebuie să îl bage la meditații de limbă engleză, e obligatoriu. Lumea trebuie să îl înțeleagă și el trebuie să înțeleagă ce i se transmite. Orice caracter cedează. În momentul în care îl duci de la trei mii de euro pe lună la 200 de mii de euro pe lună, o ia razna. Grupul te educă”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Octavian Popescu și-a început drumul în fotbal la Regal București U19. În 2019, acesta a fost împrumutat la Universitatea Craiova. Un an mai târziu, cei de la Regal Sport l-au vândut pe Popescu la FCSB pentru 90.000 de euro și 10% dintr-un eventual viitor transfer. Totuși, după evoluțiile bune ale mijlocașului de 18 ani, Gigi Becali a decis să cumpere și procentele rămase la clubul patronat de Claudiu Florica, în schimbul cărora a mai plătit 100.000 de euro.

Sezonul trecut, Octavian Popescu a evoluat în 34 de partide în tricoul roș-albaștrilor, în care a marcat patru goluri, a oferit patru pase decisive și a obținut alte patru lovituri de la 11 metri.

 

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate