Sari la conținut

[FOTBAL] Marius Șumudică, surprins de ce a găsit la CFR: ”N-am văzut în viața mea așa ceva!” + întâlnire cu patronul Neluțu Varga


jAN

Postări Recomandate

c2g9ZjM3MmUzYThmOTdiMmRlYjMxYWUwODc1ZDA4

Marius Șumudică a început efectiv munca la CFR Cluj, club cu care a semnat un contract pe doi ani, miercuri conducând primul antrenament.

Antrenorul a dezvăluit că a fost surprins de organizarea profesionistă de la clubul ardelean, recunoscând că la precedentele echipe pe care le-a antrenat nu a avut parte de condiții similare.

Marius Șumudică, surprins de ce a găsit la CFR Cluj

”Azi (n.r. miercuri) am făcut primul antrenament. Sunt jucători cărora le-am dat o săptămână liberă, că au fost angrenați la naționale. Aveau nevoie de o pauză și fizic, și mental. Îți spun că am lucrat în străinătate patru ani, am lucrat în România și am luat campionatul cu Astra, am fost la Rapid, Bistrița și la alte echipe, dar eu nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat.

Nu ar fi trebuit să spun lucrurile astea pentru că pun presiune singur pe mine. Nu am întâlnit în viața mea atâția oameni profesioniști, condiții, un președinte care, săracu, eu nu înțelegeam de ce e așa slab, dar mănâncă o dată pe zi, toată ziua e la stadion, de dimineața până seara nu știe altceva decât fotbal.

Și toți care sunt angrenați, marketing , birouri, tot, deci toată lumea e super profesionistă, te simți respectat, există o coeziune aici”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

CFR Cluj s-a reunit sub comanda noului antrenor, dar și alături de cei doi fotbaliști deja transferați, Rachid Bouhenna și Jonathan Rodriguez. în Gruia urmează să ajungă și alți fotbaliști, printre care Anas Tahiri, mijlocaș adus din Olanda, de la RKC Waalwijk, și Denis Rusu, care a jucat în ultima stagiune la UTA.

Marius Șumudică, întâlnire cu patronul de la CFR Cluj

Tehnicianul care a revenit în Liga 1 după o absență de patru ani a dezvăluit că a avut și o întâlnire cu patronul clubului, Neluțu Varga, căruia îi înțelege pretențiile.

”În orice familie există disensiuni, nu vreau să periez pe nimeni. Importanți sunt jucătorii și important e ce se a întâmpla în viitor. Sper ca relația să fie ok. Am avut o singură întâlnire scurtă cu domnul Varga, sper să fie o relație ok. Eu vorbisem doar la telefon cu el. Eu mi-am dat seama din priviri ce fel de om este. Să bagi atâția bani in echipă, să faci atâtea sacrificii, la un moment dat mai răbufnești.

Eu am mai avut patroni din ăștia. Și eu răbufneam când copiii nu îmi aduceau note mari de la școală. Dar asta este, eu nu aplec urechea la ce se discută prin loje. Este momentul CFR-ului, au tot dreptul să ceară, eu sunt antrenor si voi fi in bătaia puștii. Dar numai cine nu muncește nu greșește”, a recunoscut Marius Șumudică.

 

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate