Sari la conținut

[Sport] ”Nu a fost ziua noastră!” Concluziile lui Prepeliță, după ce FC Argeș a pierdut la scor în fața lui Hermannstadt articol scris de Digi Sport


tiganu.

Postări Recomandate

aD05MjM2OTZhNGFiZTcxYWI3YWQ3NTQzZjA4MTk2

 

Fostul mijlocaș se gândește acum la ultimul meci din sezonul regulat, cu Chindia Târgoviște. Argeșul riscă să rateze play-off-ul dacă FC Botoșani, ocupanta locului șase, va învinge în această etapă Viitorul.

Andrei Prepeliță: ”Nu a fost ziua noastră!”

„Am marcat primii, după care tot noi am avut inițiativa, am condus jocul. Cred că atunci a fost un moment pshiologic, trebuia să facem 2-0. După aceea, a venit golul lor pe finalul primei reprize, nu ne așteptam, să spun așa. Am vorbit cu ei la pauză, să ieșim și să câștigăm meciul, asta ne-am dorit. De la 2-1 ne-au prins pe contraatac, din cauza asta scorul a luat proporții.

E o înfrângere grea, pentru că, la cum a decurs jocul, nu ne așteptam la această înfrângere. Ăsta e fotbalul, am vorbit cu băieții să ținem capul sus. Avem ultimul meci acasă cu Chindia, trebuie să facem tot posibilul să îl câștigăm și după vom vedea unde vom fi.

Ei s-au concentrat foarte bine, au făcut un efort considerabil pe un teren greu. Avem jucători cu experiență. Dacă eram mai atenți la finalizare, la 1-0, puteam să terminăm meciul atunci. Nu a fost ziua noastră! O să analizăm ce am făcut astăzi, am mai trecut printr-un astfel de moment la Cluj, important e cum reacționăm”, a spus Prepeliță, la finalul partidei.

După acest meci, FC Argeș a rămas pe locul opt, cu 37 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu. Hermannstadt, cu 26 de puncte, rămâne pe locul 15.

 

sursa: digisport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate