Sari la conținut

[Sport] Laude pentru noua achiziție a lui Dinamo: ”Rămâi plăcut surprins”


tiganu.

Postări Recomandate

ZjY3ODlmYjZhYzZlMTMwNmIyZGZmZDg1ZDE2.thu

 

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit la superlativ despre noua achiziție a ”câinilor”, care nu a mai jucat într-un meci oficial din decembrie 2019. Cu toate acestea, oficialul dinamovist spune că Albentosa este foarte bine pregătit din punct de vedere fizic.

Mario Nicolae, despre Raul Albentosa: ”A venit de la Valencia și a făcut și un antrenament”

„Un jucător cum puțini au fost în România la nivel de profesionalism. Rămâi plăcut surprins când vezi un jucător care vine atât de bine pregătit după o perioadă lungă de inactivitate. A venit cu meniul lui, cu program de nutriție, cu gândul doar la fotbal, cu gândul la a salva Dinamo. Imediat cum a auzit de proiectul acesta al suporterilor a fost foarte interesat să vină și să pună umărul la salvarea clubului.

Discutăm de Dinamo, de proiectul acesta serios. Eu nu am discutat cu el doar de aceste două luni. A rămas că, dacă voi rămâne și eu de la vară și proiectul devine mai serios, pentru că el își dorește să câștige trofee, ne putem gândi că și de la vară Dinamo îl poate avea.

O luăm pas cu pas, să vedem cum terminăm sezonul ăsta, să vedem cum se va adapta și el. Gândește-te că a venit de la Valencia, a zburat direct și a făcut și un antrenament cu noi doar ca să recupereze și să fie pregătit foarte repede.

El și prin atitudinea lui, cum a venit, cum s-a prezentat, e un lider. E un jucător care are gândul doar la fotbal și, cu siguranță, sperăm să se vadă asta și pe teren. La nivel de pregătire, de atitudine, vezi că el e venit aici doar pentru fotbal”, a spus Mario Nicolae, pentru Digi Sport.

 

sursa: digisport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate