Sari la conținut

Cosmina

Asistență Tehnică TS3
  • Număr conținut

    207
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Cosmina a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 24

Cosmina a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Cosmina

  • Dată Naștere 29.05.2004

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    Ex Moderator Jocuri Online 2020

Configurații server

  • Server & Games
    AKA

Vizitatori Recenți Profil

980 citiri profil

Realizările lui Cosmina

SILVER III

SILVER III (9/25)

  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • 1 an de LeagueCS
  • 2 ani de LeagueCS

Insigne recente

89

Reputație Comunitate

  1. Anul Aparitiei: 2020-2023 Gen: Horror , Thriller Sursa: Colectia de pe netflix l-am vazut pe netflix dar, am cautat si am gasit o parte si online posibil sa fie si celalata idk. Parere personala: L-am vazut de mult si mi-a placut , nu mai retin anumite detali stiu numai ca merita vizionat ca-i captivant. Trailer:
  2. Anul Aparitiei: 2023 Gen: Horror , Mister , Thriller Sursa: online Parere personala: Minunat si lung, rar filme de 2h care sa te tina in suspans si in anumite emotii pe care nici nu te.ai gandi ca ai putea sa le ai deoarece, sunt anumite scene care intr-adevar te 'prinde' si consideri uneori ca ai fii chiar tu acolo. :)) Trailer:
  3. Anul Aparitiei: 2023 Gen: Horror & Thriller Sursa: online Parere personala: Foarte interesant, captivant , confuzie, plin cu diferite emotii. Merita vizionat deoarece include scene diferite. Trailer:
  4. Cunostine virtuale , a? =]] Bine ai venit si sper sa ramai mult si bine exact cum ti-am propus daca tot te-am ochit cum ai intrat pe ts3 ! Ador sa am din nou persoane din trecut alaturi !
  5. Numele tău : Cosmina Vârsta ta : 20 ( luna care vine ) Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am stat aproximativ non-stop pe ts3 jucandu-ma cs 1.6 cu anumite persoane, am adus la randul meu anumite persoane in trecut pe comunitate si voi aduce si acum daca voi gasi pe cine , nu ezit sa fac asta si bineinteles in 2020, cand m-am alaturat acestei comunitati alaturi de niste amici (va stiti voi majoritatea) , ma alaturasem si categoriei de Jocuri Online ca Moderatoare pe forum , am stat o perioada nu mai stiu exact sincer cat dar, apoi ma retrasesem dar nu mai stiu exact motivul , pot spune doar ca ma lasasem de cs si tot ce tine de comunitati si posibil din cauza aceasta. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : As putea ajuta comunitatea in continuare exact cum am facut in trecut avand in vedere ca m-am reapucat de cs dar, pot ajuta si persoanele noi cu diferite probleme si posibil pe viitor cu mici propuneri daca-mi vor veni in cap. Sunt foarte deschisa in momentul in care am in cap o idee, nu ezit s-o spun indiferent de context ( fie ts / fie forum /concursuri / etc ). Si sunt deschisa oricand si cu oricine in limita bunului simt. ( am tinut sa precizez asta , sa nu se inteleaga anumite lucruri ) Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Venisem in 2020 daca nu ma insel dupa Ares :)) Dar este irelevant oricum deoarece imd se fac 4 ani de cand sunt aici. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Revine iarna UniqueID : StGMOMLhOU52r98Ht2v9jJsebeI=
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate