Sari la conținut

Floridoare

Elite Members
  • Număr conținut

    1.358
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Floridoare a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 14 2021

Floridoare a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Floridoare

  • Dată Naștere 17.05.2004

Configurații server

  • Server & Games
    FURIEN

Vizitatori Recenți Profil

3.132 citiri profil

Realizările lui Floridoare

PLATINUM II

PLATINUM II (14/25)

  • 1.000 posturi Rar
  • 3 ani de LeagueCS Rar
  • 2 ani de LeagueCS
  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

1,6k

Reputație Comunitate

  1. te simti bine , eu ?

  2. Fiindca un subforum nu inseamna ce dai tu de inteles ce vrei sa spui poti sa faci singur , un topic in care este numele acela , colegu meu a facut un subforum dupa cum ii sa fost cerut. Rezolv acum .
  3. Acest lucru poti sa il faci tu singur daca te referi sa faci un topic ca nu vad altceva sa fie
  4. @Kobra Doresti sa fie descriere sau sub-forum ?
  5. Concursul de Miss & Mister Editia de Craciun 2020 sa incheiat ! Acum o sa anunt castigatori... PRIMU LOC : Miss @Alexandraღ si Mister @Casper AL DOILEA LOC : Miss @Ana-Maria si Mister @George. AL TREILEA LOC : Miss @Bombo | ftw. si Mister @JusT_A_RabbiT Mersi mult ca ati participat la Editia de Craciun, va asteptam la Editia urmatoare fiti jeana , sunteti toti frumosi !
  6. REGULAMENT STIRI GAMING . Când creaţi un topic nou, acesta trebuie sa fie de minim 6-7 randuri cu informatii relevante. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Topicurile care NU au primit un răspuns de peste 72 de ore vor fi închise. Este recomandată adăugarea unor capturi de ecran sau poze pentru facilitarea procesului de recomandare. Este OBLIGATORIU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. NU abuzati de categorie. Puteti deschide maxim 5 topic-uri pe zi. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Limbajul vulgar, atitudinea sfidătoare şi orice răspunsuri în bătaie de joc vor fi sancţionate cu avertisment verbal, sau chiar warning points, în funcţie de gravitatea faptei. Cei care răspund sunt obligaţi să se asigure că nu a mai fost postat un răspuns identic. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal. Posturile făcute aiurea/pentru +1 (ex.: "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Daca doriti sa multumiti pentru informatie este de ajuns sa reactionati la post. Repetarea abaterilor va duce la sancţiuni mai grave.
  7. Numele dumneavoastra real : David Numele Online : Floridoare Descriere ( informati despre voi ) : Sunt calm , frumos dupa cum mi-a zis mama , glumet si inalt Cele 3 poze : x x
  8. Model de postare . Numele dumneavoastra real : Numele Online : Descriere ( informati despre voi ) : Cele 3 poze :
  9. LA MULTI ANI ROMANIA ! Va urez un 1 DECEMBRIE plin de surprize si iubire , TRAIASCA FLORIDOARE CA ARE CEVA MARE !!!!
  10. MODEL DE POSTARE Anul Aparitiei : Gen: Descriere: Sursa: Imagine: Trailer: REGULAMENT DE POSTARE Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este OBLIGATORIU sa postati sursa de unde v-ati inspirat. Este OBLIGATORIU să adăugați tag serialului în funcție de categoria face parte: hentai, romantic, acțiune etc. Topicurile care nu au primit un răspuns de peste 48 de ore vor fi închise. Aveți dreptul de a posta maxim 5 anime pe zi, în caz contrar veți fi avertizat ca atare. Titlul topic-ului trebuie sa fie urmatorul: [ANIME] NUME ANIME
  11. Frumos mai ai de lucrat la text efectele , dar in mare e frumos . Kw
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate